PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11980
4,0 10 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Nigdzie nie mogę znaleźć z lektorem a chętnie bym obejrzał. Może źle szukam? Nigdzie tego w Polsce nie puszczali? Będzie / jest? z lektorem czy jestem skazany na napisy?

ocenił(a) serial na 7
mercg

Było swojego czasu na CDA, jeszcze zanim CDa stało się "płatne"......

WTTW_FILM

nie mogło być gdyż w polsce ten serial NIGDZIE nie leci, więc musiał to być amatorski lektor albo ivona, u nas serial nigdzie nie jest puszczany i polski lektor nie istnieje, jest tylko z napisami.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

Był robiony przez tą grupę od napisów i lektorów.

WTTW_FILM

grupa robi od napisów, od lektorów nikt nie robi, chyba że zwykłe swoje głosy co nie wychodzi dobrze i jest trochę nadużywaniem praw, oryginalni lektorzy nie byli gdyż oni są tylko przy oficjalnych polskich tłumaczeniach, kiedy serial jest puszczany w polsce, a w polsce tego serialu nie było.

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

To wytłumacz mi dlaczego do Fear The Walking Dead był lektor zanim puszczali to w AMC w Polsce. I był zrobiony bardzo dobrze.

WTTW_FILM

Mój drogi porównaj sobie popularność FTWd a scream, jeszcze raz mówię, oryginalni lektorzy nie tworzą tak fanowsko to raz a dwa, FTWD. Scream mimo wszystko nie jest popularnym serialem takim, leci na MTW i w polsce go nigdzie nie było, wielokrotnie ludzie szukali z lektorem i nigdzie nie było z lektorem, nawet na cda, co innego serial z kanonu TWD który leci na takim kanale jak AMC czy FOX a co innego serial dla młodzieży który leci na MTV

ocenił(a) serial na 7
Rrouge

FTWD to nie TWD i jakieś 40% fanów TWD o nim nie wiem (jestem fanem i czasem zaglądam na forum Strefy). Powiem że serial ma podobną popularność do Scream. Oba bazują na znanych filmach/serialach i o obu mało kto wie.

WTTW_FILM

tyle że tak czy siak zalicza się do kanonu TWD (chodzi mi o ogólnie, komiksy, serial, gry itp.) które jest bardzo popularne i i tak bardziej niż scream, poza tym jakoś ciekawe ŻE NIKT nie widział scream z lektorem, bo o lektor się pytało wielokrotnie nie tylko tutaj ale też grupach na facebooku i innych miejscach, no i fear the walking dead już jest w polsce, a mi chodzi tylko o to że nie ma lektoru do scream i nikt go nie robił, do filmów tak ale nie do odcinków, wystarczy sobie w wyszukiwarkę wpisać, na żadnej ale to żadnej stronie nie znajdzie się ani jednej informacji i tak ja też jestem fanem i też zaglądam na to forum. To prawda że dużo osób nie wie, ale nadal większość wie. Do Scream serialu nie było lektora, nie ma na to żadnych źródeł, żadnych informacji ani nic, ani żadna grupa która się zajmuje tłumaczeniami nie tworzyła lektora, więc nie wiem o czym mówisz. Chyba że masz choć jedno źródło/informację o lektorze. Ale taką realną.

WTTW_FILM

serio? lektor w serialu Scream? zabawne xD

mercg

Teraz już można powiedzieć że jest lektor ponieważ Netflix niedawno dodał lektor do całego 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Rrouge

Scream z lektorem? Zapodasz linka?

kacperowski20

Jak napisałem, na netflixie jest.