PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687676}

Krzyk

Scream
2015 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11980
4,0 10 krytyków
Krzyk
powrót do forum serialu Krzyk

Na razie jest bardzo dobrze. Klimacik fajny, akcja ciekawie się rozwija. Zabieg zmiany maski tak strasznie nie przeszkadza ale lepiej było by zachować tą starą. Ale zobaczy się jak to wszystko się rozwinie w następnych odcinkach. Pierwszy zachęcił do oglądania i na pewno obejrzę cały pierwszy sezon, a jak zrobią drugi a pierwszy będzie trzymał poziom to będę oglądał ten drugi.

(Lekki Spojler) - Scena z początku wyglądała na takie "nawiązanie do pierwszej części filmu, szkoda tylko że zabójca pojawił się raz na początku, dał o sobie znać w połowie (gdzieś tak mniej więcej) i słyszymy go na końcu. -(Koniec Lekkiego Spojleru).

Na ten moment oceniam odcinek nr. 1 na takie 8/10. Odciąłem dwa za brak oryginalnej maski i jest troszkę moim zdaniem niepotrzebnych scen. Oglądnąć jednak warto.

ocenił(a) serial na 9
WTTW_FILM

Obejrzyj drugi, a niedługo trzeci ;)

ocenił(a) serial na 7
Michf123

No nic widziałem drugi i przyznam że poziom trzyma ten sam co pierwszy, ale końcówka o wiele lepsza niż wcześniej.

WTTW_FILM

Ta maska jest lepsza, straszniejsza. Dobrze, że ją zmienili. Tamta stara czasem wg mnie była wręcz komiczna.

ocenił(a) serial na 7
samosiaK

Dobra, jak wcześniej pisałem widziałem drugi odcinek i przyznam rację, wcześniej jakoś tak gorzej wyglądało to ale teraz ma to podkład fabularny, taką maskę nosił ten morderca wcześniej więc ma to sens ta zmiana.