Obejrzałam dopiero pierwszy odcinek, a już jestem zachwycona, to coś nowego, oby tyle działo się w każdym odcinku
Serial w obu sezonach zwalnia po pierwszym odcinku żeby wprowadzić bohaterów i utworzyć ich zarys, potem pojawiają się tajemnice, zagadki i jest rozpierd0l.
Poczekaj na drugi sezon bo jakoś tak od połowy miazga. Przebija pierwszy i ma sporo niezłych zwrotów akcji ;) Choć pierwszy też.
Cóż, nie mogę się doczekać, najlepiej się ogląda w nocy, może polecisz jakiś inny serial?
Zależy czy horrorek czy nie bo horrorków zbyt nie znam ale seriali sporo widziałem.
Horrorów żadnych dobrych i tak już nie znajdę, chyba wszystkie widziałam, więc seriale
-Daredevil od Netflixa - świetny, świetnie wykreowane postacie, genialny klimat a gra aktorów na najwyższym poziomie, też są twisty fabularne, sporo sekretów i fajny wątek prawniczy.
-Breaking Bad - dużo pisać nie muszę, to po prostu trzeba zobaczyć, genialny i trzymający poziom przez wszystkie 5 sezonów a aktorzy dali całkiem niezły popis.
-The Walking Dead / Fera The Walking Dead - Dwie serie o żywych trupach, obie świetne choć TWD miało swoje upadki takie jak sezon 4 i 5 ale reszta wysoki poziom szczególnie 1, 2, 3 i 6. Drugi serial dopiero zaczyna ale ma spory potencjał a drugi sezon jest nawet ciekawy.
-Gra o Tron - Też pisać nie muszę, ma sporo błędów logicznych ale efekty, charakteryzacja, fabuła, zwroty akcji, intryga jest świetna, gra aktorów 10/10.
-Better Call Saul - Spin-Off Breaking Bad, polecam bo pokazuje poczatki niektórych postaci znanych z oryginału, jest też lżejszy, ma więcej wstawek humorystycznych.
-Wikingowie - Może się podobać, ja osobiście przerwałem oglądanie po drugim sezonie, po prostu jakoś straciłem zainteresowanie.
Jeszcze jest tego sporo ale ja polecam te wyżej, jutro zaczynam oglądać Stranger Things bo ponoć jest całkiem niezłe, możesz jeszcze oglądać House Of Cards, Kampania Braci lub Piratów ale nie oglądałem do końca więc średnio mogę coś napisać.
Oglądam grę o tron, the walking dead i fear the walking dead, a resztę sprawdzę, dziękuję ;)