Krzyk
powrót do forum 2 sezonu

Jak on to zrobił?!

ocenił(a) serial na 7

W jaki sposób Kieran przykleił sobie spluwę do ręki i ręce i czy liczył, że wtedy policja go nie zabije, czy że zabije i jego i Emmę? I co w końcu z Eliem.

ocenił(a) serial na 3
MarcoK

powiedz mi jak on obcial kolesiowi w pokoju hotelowym dlon, wyczyscil caly pokoj do zera z krwii, skad np wzial nowa koldre i posciel, zywego doroslego faceta niezauwazenie przetransportowal do szkoly do ktorej jak widac i kazdy i kiedy chce moze wejsc, zdarzyl go z tej szkoly zabrac mimo ze prawie wpadl na sprzatacza i w sumie juz policje, tez oczywiscie niezauwazenie no i jeszcze musial posprzatac w tej szkole i na koniec zabral go do jakiegos domu na odludziu zeby go spalic xD

skad wzial stroj mordercy gdy wszystkim przeszukano szafki, zamknieto w bibliotece ten wyskakuje na 2 min, przebiera sie, macha nozem tej glupiej przed oczyma, niepostrzezenie wraca, chyba w kieszeni ten stroj nosil heh

jak owija kolesia w flage calego zakrwawionego oczywiscie nad scena? nie wspominam znowu o transporcie zwlok do szkoly itd

w jaki sposob nie zostaja zadne slady biologiczne nigdzie na zadnych zwlokach mimo ze szlachtuje ich rowno?

te tel tez glupie jak but, koles znika na 2 sek dzwoni morderca rozlacza sie koles sie pojawia chyba z dwojki jak mowisz..

jest tyle absurdow w tym filmie, tyle zlamanych praw fizyki ze nawet jak na slasher to za duzo jak dla mnie, w jaki sposob wiesza cialo tej laski na srodku sali gdzie bawia sie setki ludzi..

w jaki sposob policja nie moze namierzyc nawet zastrzezonego nr tel, zastrzeglem kiedys nr tel zadzwonilem na policje, rozlaczylem sie po sek doslownie, po 30 sek do mnie oddzwaniali co jest a tu nikt nie moze namierzyc nic

morderca to chyba wogole nie spi w zasadzie jest wszedzie o kazdej porze dnia i nocy a rano wypoczety biega po szkole, kiedy ona ma czas na te przygotowania tych wymyslnych morderstw?

to tak na szybko co pamietam..

ocenił(a) serial na 7
Seba24

"zastrzeglem kiedys nr tel zadzwonilem na policje, rozlaczylem sie po sek doslownie, po 30 sek do mnie oddzwaniali co jest a tu nikt nie moze namierzyc nic" - jeśli serio, to ciekawe upodobania masz :D

ocenił(a) serial na 3
MarcoK

chcialem tylko zobaczyc czy oddzwonia, oddzwonili heh, powiedzialem pomylka i tyle

Seba24

"skad wzial stroj mordercy gdy wszystkim przeszukano szafki, zamknieto w bibliotece ten wyskakuje na 2 min, przebiera sie, macha nozem tej glupiej przed oczyma, niepostrzezenie wraca, chyba w kieszeni ten stroj nosil heh" - jak dla mnie to w tym przypadku były zwykłe przywidzenia głównej bohaterki. Tak to wyglądało i z pewnością ma to największy sens.