co myślicie o tym odcinku ? o Emily ? o Naomi ? myślice ze sie zejda ? i tam w promie do 3 odcinka widzialam jak Naomi caluje sie z Cookiem ?
straszne nudy. dzięki Bogu , że skończął wreszcie wałkować ten boski trójkąt.
A mi sie odcinek podobał. O wiele bardziej niz 4x01...Wiadomo, ze nie ma juz co porownywac z 1 i 2 sezonem, wiec juz sie nie bede na ten temat wypowiadac.
W kazdym razie 4x02 byl dla mnie calkiem okej. Moze za duzo bylo tej tajemniczosci wokol Sofii i w ogole...Sie mmentami czulam, jakbym jakis kryminal ogladala.
Wkurza mnie tylko sprawa z Fredem, Eff i Cookiem...Nie wiem, juz mnie to meczy troche.
Watek Ems i Naomi fajny. Podobalo mi sie, bardzo. Mysle, ze sie zejda - w koncu Emily weszla do tego domu, po rozmowie z tata i w ogole chyba przemyslala - nie wiem, ja tak to zrozumialam. Ze wchodzac tam daje Naomi szanse. Podejrzewam, ze nic z tego na dluzsza mete nie bedzie. Emily dobrze powiedziala Naomi, ze ta sie ciagle boi. Ma racje. Dlatego mysle, ze cos nie wyjdzie, dlatego Naomi w promie sie caluje z Cookiem...
Na moje juz by mogly byc razem i juz. Nic tam nie trzeba juz krecic...
Jestem ciekawa z kolei jak bedzie wygladala sprawa wlasnie z F+E+C. Eff bedzie z Fredem i co...nudzi mnie ten watek juz strasznie.
No, ale zobaczymy :)
Mi sie równiez odcinek bardzo podobał. Choć przesadzili z tą tajemniczoscią, jak wspomniala przedmowczyni. Emily sie bawiła w detektywa. Za to bardzo emocjonalny, co lubie. Muzyka byla lepsza w 3 sezonie.
Naomi... rozumiem ja ale nie pochwalam tego co robi. Troche przypomina mi mnie xP Ona nie wie czego chce i przez to rani Emily. Ems zasłużyła na kogoś lepszego. Wybacza jej wszystko, walczy o nia, a ta całuje sie z Cookiem.
Odcinek lepszy na pewno niż ten o Thomasie.
Ale zauważyłam, że w 4 sezonie, kemple nie są kumplami. Przecież w
poprzednich odcinkach jak był odcinek o osobie X, to pojawiało się
większosć innych postaci. A tutaj oni w ogóle nie trzymają się razem...
Wkurza mnie tylko sprawa z Fredem, Eff i Cookiem...Nie wiem, juz mnie to
meczy troche.
Jestem ciekawa z kolei jak bedzie wygladala sprawa wlasnie z F+E+C. Eff
bedzie z Fredem i co...nudzi mnie ten watek juz strasznie.
_____
Ogolnie w 3 sezonie za duzo bylo tego trojkacika.
I tez mi sie wydaje, ze Effy bedzie z Freddiem. A wg mnie ciekawiej by bylo
gdybvy wybrala Cooka. Czy w kazdym serialu najpiekniejsza dziewczyna w
szkole, musi byc z njprzystojniejszym chlopakiem. -.-