PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89092
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

2 generacja

ocenił(a) serial na 10

Czy w 2 generacji będą występowały osoby z pierwszej? Koniec pierwszej nie był do końca wyjaśniony, np. czy Sid znalazł Cass, czy Tony jest z Michele i czy on się zmienił. Gdzieś czytałam, że ponąć w pierwszych odcinkach 2 generacji mają wystąpić Ci z pierwszej i wyjaśnić koniec. Oglądnęłam pierwszy odcinek 2 generacji i nic;]

ocenił(a) serial na 10
zwariowana13

Tylko Effy.

kilek1

Effy nadal będzie?! O_O

lilinette

baaardzo dużo Effy w 3 i 4 serii - teraz akcja kręci się wokół jej paczki ;)
Jestem już przy 2 odcinku 4 serii i jak dotąd nie pojawił się nikt z pierwszej generacji (poza Eff oczywiście ;))

katherine_4

Ah, ale to ja wiem, pbejrzałam całe 4 sezony parokrotnie, pytam o piąty. :P

lilinette

Nie napisałaś że chodzi o S5, a dyskusja dotyczy 3 i 4 ;). W każdym razie kilka wątków wcześniej przeczytałam że będzie kompletnie nowa ekipa.

katherine_4

Pomieszało mi się, gdyż niektórzy nazywają S5 "2 generacją", a w końcu taka była w 3 i 4sez.
Ja nawet widziałam ich zdjęcia, i myślałam, że spadnę z krzesła -,-

ocenił(a) serial na 10
lilinette

Szczerze to sądze że 3 generacja będzie raczej słaba.Zobaczymy też jak amerykanie zrobią swoje skins i porównamy.

kilek1

Ja zobaczyłam to odnośnie skins usa http://www.youtube.com/watch?v=v4rqgWoXBwI i mi się odechciało oglądać ;) szkoda czasu skoro kompletnie zerżnęli z Brytyjczyków ;)

ocenił(a) serial na 10
katherine_4

No racja najbardziej mnie zszokował imprezowicz chris amerykański.Amerykański tony podrywacz!I nawet imion nie zmienili!

ocenił(a) serial na 10
katherine_4

Ale to z jednej strony ma być american remake więc fabuła taka sama ale zmieniona obsada i klimat.Mogli chociaż zrobić własną fabułe.

ocenił(a) serial na 10
lilinette

Nie będzie Effy, a szkoda moja ulubiona postać. Odnośnie Skins USA to jakaś masakra skopiowali wszystko. Ale i tak pewnie obejrze z ciekawości :D

ocenił(a) serial na 9
rampampam

ja chyba też, chociażby po to aby powiedzieć, że pierwowzór lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
Elisa123

Ja na jakiejś dyskusji przeczytałam, że podczas pierwszych odcinków 3 serii ma być , że się spotykaja wszystkie postacie z 1 i 2 serii i ,np. Michelle wyjechała na studia poznała tamn nowego chłopaka , a podczas tego spotkania znowu rozpoczyna romans z Tonym, Sid opowiada o tym, że nie odnalazł wtedy Cassie, Maxie , że jego gejowski związek się rozpad, a Jal jednak nie usuneła ciąży. Po przeczytaniu tamtego tematu byłam bardzo napalona na 3 serie , bo myślałam, że na prawde te osoby sie znowu pojawią, lecz niestety nie. Bo w końcu nie wiadomo dokładnie jak się skończyła pierwsza generacja. Właśnie czy Sid odnalazł Cassie, co z Tonym i Miechelle po wyjeżdże na studia. Zawiodłam się bardzo na 3 serii i nie wiadomo w końcu co dokładnie było na końcu 1 generacji.