PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

mam lekki niedosyt po tym odcinku... moze jestem masochistka ale lubie jak serie koncza sie cliffhangerem... lubie to oczekiwanie na nastepny sezon, czytanie spoilerow i takie tam :P

ocenił(a) serial na 6
socana

najsłabszy finał ze wszystkich sezonów, ojciec cooka w ogóle nie pasuje do skinsów. Słabe dialogi ,ten sezon mógł się skończyć na 8 odcinku. Effy znika z Cookiem i the end.

ocenił(a) serial na 9
alekgub

Wiem ! Masz racje. Moim zdaniem też powinien skonczyc sie na zniknieciu Effy i Cooka. Co to w ogole byl ten grannyrace? Jakas żenada..
JJ jest nalepszy z nich wszystkich i taka jest konkluzja tego sezonu.

Reszta albo nie wie czego chce albo robi coś czego nie chce.

ocenił(a) serial na 7
socana

Słaby odcinek, akcje do przewidzenia, nudne - dużo przewijałem.

ocenił(a) serial na 10
soldier175

dokładnie, powinien się skończyć na 8 odcinku.
ten w ogóle nie był jakiś specjalny, najgorszy finał ze wszystkich. powinno się na końcu stać coś takiego..WOW. że nie będziemy mogli wysiedzieć do 4 serii, a nie jakieś "i co teraz robimy?". nie, słabo, słabo.

ocenił(a) serial na 6
iluvfame

Mam nadzieje ,że w czwartym sezonie powrócą stare skinsy a bohaterowie 3 sezonu zejdą na dalszy plan. Ten sezon stracił oglądalność ( z tego co się orientuje ale nie jest to bardzo wiarygodne źródło ) a większość aktorów z poprzednich w niczym na razie ( poza Tonym ) nie występuje. Musieli by trochę zmienić formułę i nie każdy by mógł wrócić ale to by było lepsze niż kontynuacja historii z 3 sezonu. Cytując moją koleżankę "Cook do gazu".

ocenił(a) serial na 8
socana

3 sezon dla mnie zaczął i zakończył się klapą. Wyglądało jak brak pomysłu na kontynuację. Liczyłam również na jakieś ostre zakończenie, niczym 1 sezon, kiedy Tonego rozjechał autobus.

ocenił(a) serial na 9
JARA

z 3 sezonu podobał mi się tylko odcinek 8. Jakby został napisany i nakręcony przez zupełnie inne osoby (może i tak było). był świetny. taki bardziej psycho.