PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

4x03 Cook

ocenił(a) serial na 10

Hej. Co myślicie o trzecim odcinku czwartego sezonu? Jak oceniacie go w skali od 1 do 10?

takeabite_

ja ciągle czekam na napisy...ehh
wft?! zawsze były w piątek a tu koniec soboty i nie ma

ocenił(a) serial na 10
konradszmidt

mi się bardzo podobał. ;D czekam na następny.

ocenił(a) serial na 6
pepsinapojbogow

Ja oceniłabym ten odcinek na 7.5/10
Oczywiście oceniam ten odcinek na tle innych z II generacji, a nie I. :)

Odcinek o wiele lepszy niż 1, 2. I wreszcie można "poznać" Cooka z innej
strony niż głupka.

nancy500

z odcinka na odcinek serial coraz lepszy!
też już nie patrze na dwa pierwsze sezony skins, bo z II generacją nie mają nic wspólnego. to już nie to, a odcinek świetny. zgadzam się
Cook wreszcie taki 'ludzki' a nie błazen. szkoda mi go nawet.
będę musiała jeszcze raz obejrzeć to z polskimi napisami bo
oni mają taki akcent, że nie wszystko zrozumiałam.

takeabite_

Ja generalnie za Cookiem nie przepadam, ale w tym odcinku przedstawili go bardzo.. "po ludzku".

Ktoś wie jaka piosenka leci podczas jego końcowego procesu?

ocenił(a) serial na 8
takeabite_

Wg mnie trochę przedobrzyli. Każdy każdego zdradza, Freddie "spał" z matka Cook'a itp... za dużo tego jest. I przez ten natłok tzw "ruchania" serial staje się monotonny.

jarecki99

No trochę chwilami przesadzają .
Niezły był brat Cook'a ale przejmuje od niego trochę nie te cechy co trzeba :D
Odcinek ostry 8/10 .

A co do piosenek to poszukaj tutaj :
http://skinshow.info/viewtopic.php?t=1105

ocenił(a) serial na 10
takeabite_

Ja go oceniam na 8.5 - 10 , bardzo mi się podobał ;D wreszcie moge powiedzieć że dorównuje I generacji. Wątek Cooka jest bardzo udany a serial, tak jak to wcześniej ktoś powiedział, polepsza się z odcinka na odcinek ;P

ocenił(a) serial na 7
Igoropalenie

A mi się podobał odcinek. Cook to moja ulubiona postać z całego serialu. Ciekaw jestem jak dalej się jego losy potoczą.

SzOpMaN

7-10
Lepszy niż drugi, gorszy niż pierwszy odcinek nowego sezonu, ciągle mam wrażenie, że to się dopiero rozkręca, bo w gruncie rzeczy to co nam pokazują to właściwie stare śpiewki, i faktycznie "Skins" właściwie przestaję zaskakiwać. Cooka zawsze lubiłem i już, od wcześniejszych epizodów postrzegałem go jako chyba najbardziej złożoną postać( obok Effy).
Tutaj pokazano, go w pełnej krasie, udowodniono także, że nie jest wcale idiotą jakby się wydawało( lubię go bardziej od cukierkowatego Freddiego).

ocenił(a) serial na 9
takeabite_

Na początku 'kibicowałam' Fredce, ale po tym odcinku zobaczyłam obraz całkiem innej osoby. Nie głupka Cooka, tylko prawdziwego Cook. Jak dla mnie odcinek na miarę pierwszej generacji. Moja opinia o Cooku uległa zmianie Jego postać jest znacznie ciekawsza niż Do bólu landrynkowy Freddie.
Zastanawia mnie co to za dziewczyna, którą pobiła Katie. ; )

ocenił(a) serial na 10
Oh_So_Kitty

Zdecydowanie najlepszy odcinek serii,wogole ten sezon jest lepszy od poprzedniego,ale 1 generacji nie pobije.Tak wogole to ma byc 3 generacja i 5 sezon,szkoda bo chcialbym zobaczyc jak sie potoczyly losy bohaterow z 1 i 2 sezonu.