W 7 sezonie będą tylko trzy dwugodzinne odcinki, takie jakby zwieńczenie każdej generacji, pewnie wyjaśni się kilka rzeczy i zobaczymy, co dalej stało się z bohaterami. W 7 sezonie zagra, z tego co wiem, Anwar, Cassie, Effy, Cook, co do reszty to nie wiadomo. Czytałam, że jakoś na początku 2013 można spodziewać się 1. odcinka z 7-ego sezonu, więc już niedługo:)
omg zajebiście , chociaż szczerze to najbardziej interesuje mnie co sie stało z sidem i cassie;] Dzieki za info
The seventh series will air in March 2013. It will see the return of former Skins stars Hannah Murray as Cassie, Jack O'Connell as Cook and Kaya Scodelario as Effy in three individual stories. Lily Loveless as Naomi and Kathryn Prescott as Emily will also return in guest roles. The three stories will have their very own titles: "Skins Pure" (Cassie), "Skins Rise" (Cook) and "Skins Fire" (Effy).
"Skins Pure" (by Bryan Elsley) Cassie (Hannah Murray) Now aged 23 is adrift, alone and invisible in London, trying to make sense of her life. Slowly she realises that someone is following her. Cassie turns towards the unknown. A strange and poignant friendship is carved out of mutual loneliness, but can it survive exposure to the real world?
"Skins Rise" (by Jamie Brittain) Cook (Jack O'Connell) Now aged 21 has a job delivering drugs to Manchester revellers. When he is asked to help his employer's girlfriend find a house and finds that he is irresistibly attracted to her, he sets off a chain of events which will lead him into a world of savage revenge and a confrontation with his own violent past, And the truth to what happened to John Foster is revealed.
"Skins Fire" (by Jess Brittain) Effy (Kaya Scodelario) Now aged 21 has a dead end job as a receptionist for a leading London Hedge Fund. But as she stumbles across crucial financial information relating to a troubled deal and embarks on an affair with her wealthy boss, she finds out that she has bitten off more than she can chew. Her flatmate Naomi (Lily Loveless) tries to stop Effy from ruining her life but Effy cannot be reached; until tragedy strikes, Which causes Emily (Kathryn Prescott) to fly back from her job.
Mam naiwną nadzieję, że to nie jedyne postaci, które powrócą, i twórcy mają jeszcze jakieś niespodzianki obsadowe w zanadrzu, bo spodziewałam się jednak czegoś więcej:(
Super, że będzie Cassie, ją Sida i Tony`ego chciałam zobaczyć najbardziej ze wszystkich, ale wielka szkoda, że tylko ona - pierwsza generacja interesowała mnie zdecydowanie najbardziej.
Effy i Cook nie cieszą mnie już tak bardzo - raczej lubiłam oboje jako postaci, ale zdeycdowanie nie wybrałabym ich jako osób, których dalsze losy chciałabym zobaczyć najbardziej. Co do obojga z nich scenarzyści mieli tendencję do strasznej przesady jeśli chodzi o fabułę i obawiam się, że dostaniemy kolejną przedramatyzowaną historię. Emily i Naomi - fajnie, ale bez szału.
Miałam wielką nadzieję na więcej postaci:(. I trochę szkoda, że nie będzie nikogo z 3 generacji - chciałabym zobaczyć, jak mają się Alo, Mini i ginger baby;)
Mnie to najbardziej interesują losy Cassie i Sid'a oraz Cook. 2 generacja tak dziwnie się zakończyła, bez żadnych wyjaśnień, wiec myślę, że na tym najbardziej się skupią...
Właśnie martwi mnie, że chyba nie będzie Sida, przynajmniej nigdzie o tym nie czytałam. A on i Cass to para, dla której zdecydowanie najbardziej ze wszystkich chciałabym happy endu.
Będzie... przecież mają się skupić na niedokończonych wątkach, więc myślę, że Sid i Cassie na pewno się pojawią.