PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Cassie

użytkownik usunięty

jeśli Cassie wygląda na anorektyczkę to ja jestem Dr Housem

Zgadzam się, nie była gruba, ale też nie jakaś mega koścista, po prostu szczupła, zwyczajna. No, ale przecież nie mogli zmusić jakiejś aktorki, żeby została anorektyczką na potrzeby filmu.

ocenił(a) serial na 8
teenspirit.

Czy ja wiem, jest scena na poczatku drugiego odcinka, gdy budzi się po imprezie i jest w samej bieliznie, wtedy widać, że jest chuda.Poza tym Cass była już po terapii w ośrodku, odkarmili ją tam trochę:)
Chociaż widziałam kiedyś jej wspólne zdjęcie z Kayą Scodelario (Effy) i fakt, ta druga była na pierwszy rzut oka o wiele chudsza i drobniejsza.

użytkownik usunięty
_malena_

No właśnie z tego co mówiła, wynikało, że bynajmniej nie odkarmili, nadal chowała jedzenie i jechała na prochach. To mi najbardziej przeszkadzało w serialu, głodząca się od dawna anorektyczka, która jest szczupła (nie wychudzona), ma ładne włosy, błyszczące oczy i idealną cerę. W ogóle jej postać była niedopracowana - budowała swoje poczucie wartości na odmawianiu sobie jedzenia, a kiedy chłopak ją wystawił, pocieszyła się wielkim hamburgerem - tak zareagowałaby bulimiczka, nie anorektyczka.

ocenił(a) serial na 8

ona leczyla sie i zdawala sobie sprawe z tego, ze ma problem, wedlug mnie to byla anoreksja, ale wczesnie zdiagnozowana, Cassie walczyla z nia swiadomie

Zdecydowanie nie wyglądała na anorektyczkę, zwłaszcza przy swojej czarnowłosej koleżance z ośrodka. Cass była po prostu szczupła, właściwie wyglądała całkiem zdrowo.