PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Czy jest ktoś tutaj, komu przypadła do gustu Katie? Oczywiście, na początku była nieprzyjemna, ale biorąc pod uwagę całość, uważam, że to najdojrzalsza i najbardziej skomplikowana postać w serialu "Skins".
Swoją wredną postawą próbuje zakryć swoje słabości - atak jest dla niej najlepszą obroną przed ludźmi, którzy obnażają jej słabości. Kocha swoją siostrę, bo tak naprawdę ma tylko ją na świecie i dlatego zbyt mocno ją kontroluje i próbuje ją ustawiać według własnych zasad - bo boi się zostać sama.
Uważam, że jest najdojrzalsza, bo potrafi przebaczyć - widzimy jak rozwija się jej przyjaźń z Effy, mimo nieprzyjemnego zdarzenia z przeszłości. Poza tym już w tak młodym wieku myśli o przyszłości i o założeniu rodziny, co rzadko się zdarza wśród jej grupy wiekowej. Zauważamy także, że Katie tak naprawdę jest samotna - każdy ma swoją ukochaną/ukochanego, a Katie - na początku jest z Freddie'm, który ją wykorzystuje, a potem z jakimś grubiańskim i niedojrzałym dupkiem - myślę, że robi to tyko po to, by pokazać, że jest popularna i atrakcyjna. Na tej popularności i atrakcyjności buduje swoje poczucie wartości, ale do czasu. Gdy przyjdzie jej się zmierzyć ze wspomnianą samotnością, poradzi sobie jednak o wiele lepiej niż pozostałe dziewczęta z paczki, które same się wpakują w kłopoty. Warto zauważyć - żaden z problemów Katie nie wychodzi z jej własnych zachowań. Przedwczesna menopauza jest winą jej organizmu, problemy w domu - winą jej rodziców, a rozstanie z Freddiem - winą Freddie'go, który ją oszukał. Katie nie nadużywa ani narkotyków ani alkoholu, nawet nie pali papierosów. Katie jest tak naprawdę jedyną rozsądną osobą w grupie.

ocenił(a) serial na 10
Bonnie_filmweb

Katie jest przecudowna. Zgadzam się całkowicie z Twoją wypowiedzią. Chyba moja ulubiona postać żeńska ze wszystkich generacji ;)

ocenił(a) serial na 8
Bonnie_filmweb

Ja tam się zauroczyłem w Cassie i te jej WOW. Mieć taką dziewczynę to jak wygrać z rakiem (。◕‿‿◕。)