PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Matty wymiata!

ocenił(a) serial na 10

Czy wy też uważacie, że Matty to świetna postać? Kocham go od pierwszego odcinka;) Ideał faceta!

ocenił(a) serial na 9
17natalie

o tak :) po ostatnim odcinku uważam, że może nawet predysponować do miana mojego ulubionego bohatera III generacji. mam nadzieję, że zasłuży na swój własny odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
nie_jestem_twoim_mezem

Myślę że jego historia jest na tyle interesująca że producenci Skinsów nie odpuścili by sobie

ocenił(a) serial na 8
niebonie

Odcinek 7 nazywa się "Alo & Matty" - więc połowicznie wasze życzenia się spełnią ;)

ocenił(a) serial na 7
MissNaive

Pff...osobiście mnie to nie satysfakcjonuje :/ Matty i Alo są zarąbiści i jestem bardzo zła, że autorzy serialu nie poświęcili im osobnych odcinków. Nie miałabym nic przeciwko gdyby to Nick i Grace mieli wspólną część.

ocenił(a) serial na 10
Gred_and_Forge

A co ma Nick do Grace?:D Chyba raczej Rich i Grace

ocenił(a) serial na 7
kilek1

A co ma Alo do Matty'ego? Na to samo wychodzi. Miałam na myśli fakt, że wg mnie obie te postaci są zbyt nudne żeby poświęcać im cały osobny odcinek. A o Grace i tak było sporo u Richa.

ocenił(a) serial na 9
Gred_and_Forge

To że są gejami? :>

ocenił(a) serial na 9
17natalie

ja mam nadzieję, że będzie coś między Mattym a Franky, Liv do niego nie pasuje ;p

ocenił(a) serial na 8
andzia_x3

zdecydowanie! Matty pasuje do Franky, po 1 odcinku myślałam, że to z nią go zwiążą ;) I w sumie to jest świetny i chyba zostanie i moją ulubioną postacią ;) P.S. i od początku jakoś Matt i Nick wydawali mi się do siebie zbyt podobni xD

ocenił(a) serial na 10
xxelka

Ten serial jest na tyle zawsze przewrotny że i Franky z nim będzie i może nawet Mini:D Pamiętajcie cierpliwość jest cnotą nie ma co gdybać i nie ma co narzekać bo ten motyw ostatni Matty & Liv był bardzo przewrotny i zaskakujący szczególnie jak ona weszła po rzeczy do pokoju;)

niebonie

Zapewne Matty będzie miał incydent z Mini, tam jak w telenoweli - każdy z każdym ;p

ocenił(a) serial na 7
Qdom

Po pierwszym odcinku rzeczywiście wydawało mi się, że Matty będzie jedynie z Franky. A tu ten nieszczęsny wątek z Liv. Matty nie wydaje się być osobą, która leci to na prawo, to na lewo. Ale co ja tam mogę o nim powiedzieć po jednym odcinku? Przynajmniej takie wrażenie sprawiał.