Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 90 tys. ocen
7,8 10 1 89722
6,9 12 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Zauważyłam że według wiele osób Michelle jest brzydka.Zgadzacie się z tym?Jak dla mnie ona ma to coś i mimo że jestem kobietą uwielbiam ze Michelle jest zwyczajnie seksowa.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Oleandria

Według mnie ona jest ładna, nie jest jakąś pięknością, ale nie można tez powiedzieć, że jest brzydka . Po prostu bardzo zwyczajna, przeciętna.

ocenił(a) serial na 8
teenspirit.

W Michelle bardzo spodobao mi się, że mimo, że jest postacią, która budzi zainteresowanie większości facetów, to nie jest typową mocno wymalowaną i prowokująco ubraną laską .Jest bardzo ładna, zgrabna i ma ładną twarz i świetne włosy, będąc przy tym zupełnie naturalna.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Hardchorusss

moim zdaniem Michelle jest brzydka, i to bardzo. nie wiem co Tony w niej widział, bo charakter też ma nieciekawy jak dla mnie..

o wiele ładniejsza jest Cassie!

kaaamilaaa

gratulacje mistrzów Panowie i Panie ;) http://mistrzowie.org/330940/Dzentelmen

I to na głównej :D

ocenił(a) serial na 10
darek12322

Wczoraj zacząłem od nowa oglądać skinsów i dzisiaj już są na głównej na mistrzach xD

ocenił(a) serial na 9
darek12322

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH nawet moja wypowiedź widać <3

kaaamilaaa

Mój temat na mistrzach,miło :).

kaaamilaaa

Jak dla mnie to moze i nie jest pieknością no ale brzydka tez nie jest. Ale wkurzył mnie komentarz "nie wiem co Tony w niej widział" kurde, kazdy ma inny gust. A Tony tez za ciekawego charakteru nie miał dopóki go ni rzuciła, był zwykłym chamem, więc nie rozumiem tego porównania o charakterze. Oboje byli siebie warci po prostu.

ocenił(a) serial na 7
dragonjedark

Tony też nie jest najprzystojniejszy ;]
Nie podoba mi się uroda Michelle, sama jej postać w ogóle mi nie odpowiada. Weźmy chociażby to kiedy Tony był po tym wypadku, za każdym razem się rozbierała i chciała się z nim piep*zyć, a kiedy okazywało się, że mu nie staje (no bo sory, trudno żeby po takiej traumie facet od razu normalnie funkcjonował) od razu pakowała manatki i nie chciała go widzieć. I gdzie ta jej wielka miłość? Jak się kogoś kocha to się jest z nim na dobre i na złe, w chorobie i w szczęściu, wobec tego wychodzę z założenia, że tak naprawdę było to jej szczeniackie zauroczenie i pewnie jej imponowało, że Tony jest dobry w łóżku i tyle. Skoro nie miał czym pracować to spieprz*ła do innego, który miał.

Polilla

Michelle jest "płaska" ale nie brzydka. Cassie raz wyglądała lepiej raz gorzej. Myślę, że Jal jest ładna, ale wygrywa Effy. z dwóch pierwszych serii, bo reszty nie oglądałam (i nie wiem czy chcę)

ocenił(a) serial na 7
iamcassie

właśnie też się zastanawiam czy oglądać dalsze serię po tych 2... nie lubię jak tak zmieniają "generacje".

Polilla

z tego co tu czytam z generacji na generację jest tylko gorzej, a ja tak się "zżyłam" z pierwszymi... chyba, że faktycznie traktować to jako całkiem nowy serial. gdyby nie Effy byłoby łatwiej.

ocenił(a) serial na 7
iamcassie

to chyba odpuszczę ;]

Polilla

ja byłam nieprzekonana do 2 generacji ale okazała się super,dopiero 3 generację powinnaś sobie odpuścić ;)

Polilla

No dokładnie, to jest właśnie najbardziej wkurzające w Michelle. Ale chodziło mi tylko o komentarz kaaamilaaa, ktory był bez sensu.
Ja właśnie też się zżyłam z pierwszymi... Jak dla mnie to ogólnie powinni zakończyć serial, tak by każdemu sie dobrze kojarzył zamiast to ciągnąć, bo to tylko kwestia czasu kiedy stanie się to denne. I ja też się najbardziej zżyłam z pierwszą generacją.

dragonjedark

producenci chyba nie potrafią kończyć popularnych seriali tak, żeby się dobrze kojarzyły i pozostawiały niedosyt. zysk, zysk, zyski jeszcze raz zysk.

Moim zdaniem Tony i Chelle jakoś z urody właśnie do siebie pasowali. Michelle ma w swoim wyglądzie coś jakby to nazwać... chamskiego, a Tony czasem aż razi słodkością, zauważyliście? Dobrze się dopełniają. Gdyby wybrał Cassie można by było dostać cukrzycy od nadmiaru ich wspólnej słodkości :D

UWAGA (Ci co nie oglądali), a teraz będzie mały SPOJLER! :)

...

Poparowali postaci w miarę dobrze chociaż trochę Chris i Jal mi nie pasowali chociaż oboje ich bardzo lubiłam, nie wiem dlaczego. Chrisa już szybciej widziałabym jako pocieszyciela Cassie i nawzajem. Chyba dobrze im się razem mieszkało. Ale wracając do Michelle i Tony'ego - nie wyobrażam sobie ich z kim innym. (Ewentualnie Tony'ego z Maxxiem xD ale Chelle z tym jak traktowała facetów nie zasłużyła na nikogo z ich paczki).

KONIEC SPOJLERA :)

iamcassie

No dokładnie. I to duzy błąd bo na początku nawet jak serial jest super to jesli zbyt długo trwa to akcja robi się stopniowo coraz bardziej naciągana, mniej orginalna, aż w końcu nie chce się tego oglądac. Sztuką jest skończyć w odpowiednim momencie.

No faktycznie, jeśli Tony nie z Michelle to tylko z Maxxiem! :D Nawet nieźle do siebie pasują, chociaż Maxxi też jest momentami tak słodki, że - wybacz za użycie Twojego określenia ale b. mi się spodobało - chwilami można by dostać cukrzycy! :)

A dla mnie Cassie jest przerażająca czasami! Zwłaszcza w drugim sezonie (SPOILER) jak mieszkała z Chrisem i przeżywała swoją zranioną miłość do Sida.

dragonjedark

Tony z Maxxiem, TAAAAK!!! Ewentualnie Maxxie ze mną ^^ gdyby nie był gejem xD

a Cassie wtedy faktycznie... czasem nie wiedziałam o co chodzi. no ale, jakoś ją polubiłam. zwłaszcza, że niedawno miałam prawie scenę z trampoliny, z naciskiem na prawie :D

iamcassie

Ha ha na tą drugą opcję też się piszę ;D

No mnie ogólnie przeraża, chociaż scena na trampoline fajna ;) O to ciekawie było :)

dragonjedark

własnie nie było ;p

iamcassie

O :( Czyli że "prawie" robi AŻ taką różnicę :(

No ale ale, Cassie jest tak zmienna, że w sumie nie wiem czy ją lubię. Ale myślę, że to bardzo ciekawa postać.

Oleandria

To podejście typowe dla trolli internetowych i zawistnych dziewczyn. Michelle ma piękne oczy, włosy, idealną firguę i ogółem może być uważana za atrakcyjną osobę.