PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Odcinek 5 "Mini"

ocenił(a) serial na 8

Oglądał już ktoś? Jak wrażenia? + Wie ktoś jak nazywa się piosenka, która leci na samym
końcu przy zapowiedzi odcinka 6?

ocenił(a) serial na 8
Toodles

ja ogladałam , a wrażenia to cóż - nigdy nie lubiłam Mini i ten odcinek potwierdza moje zdanie o niej.

Toodles

wiecie może skąd można ściągnąć ten odcinek ?

ocenił(a) serial na 9
Toodles

http://www.e4.com/skins/series6/music/ep5.html
tutaj powinna być ta piosenka :)
Ja czekam aż napisy dodadzą, bo co jak co, ale języka młodych anglików nie rozumiem :D

ocenił(a) serial na 8
Milensa

Chodziło o Warpaint, dzięki, dzięki ; ) Pytałam, bo nie sądziłam że na stronie tak szybko pojawi się soundtrack z najnowszego odcinka ; )

ocenił(a) serial na 10
Toodles

Świetny odcinek, jak praktycznie wszystkie w tym sezonie, nawet Mini trochę polubiłem po nim.

Toodles

wiecie gdzie można obejrzeć online z napisami pl ? na i it v nie ma, są tylko do ściągnięcia z wirusami

Toodles

wiecie gdzie można obejrzeć online z napisami pl ? na i it v nie ma, są tylko do ściągnięcia z wirusami

skirt

Właśnie, może ktoś kto umie [bo ja nie] wstawi na dwn lub maxvideo, odsiebie byle nie anyfiles (czy jakoś tak) z napisami. Bardzo ładnie prosze :D

ocenił(a) serial na 7
Toodles

a może wie ktoś gdzie znajdę napisy do tego odcinka ? ; )

antropofobia

co sądzicie o odc.?
ja akurat Mini lubię, więc odc jak dla mnie nawet spoko. wiem, że ona jest wkurzajaca, no ale tez ma swoje problemy
jak pokazali te testy ciążowe w jej szufladzie to pierwsze co pomyślałam WTF?! ona już tyle razy była w ciąży i tyle razy usunęła dziecko?! ;o potem do mnie dotarło że ona zrobiła tyle razy ten test ciążowybo łudziła się że w końcu wynik wyjdzie negatywny... ;P
ogółem to wkurza mnie Liv, nie podoba mi się ta postać...

użytkownik usunięty
ilovecinema

też nie lubię Liv :)

Co do odcinka to cały czas sądziłam że usunie ciążę a jednak chyba patrząc na ostatnia scenę urodzi. Ciekawe jak to będzie i czy będzie wychowywać czy odda do adopcji jakoś nie widzę jej w roli matki :)

ocenił(a) serial na 9
Toodles

Mnie zaciekawiła reakcja Mini na powrót Richa do szkoły. Konkretnie chodzi mi o moment jak mini spogląda przez ramię na Richa, a po sekundzie gdy ich spojrzenia się spotkały odwraca się gwałtownie i jest jakaś taka wystraszona. Może czepiam się szczegółów, ale wyglądało to dziwnie.

kozinsky

Ano wyglądało, co jest zrozumiałe, bo to śmierć Grace zryła tak psychikę Mini. A pomyślmy, kto był najbliżej Grace i najbardziej przeżył jej odejście...?

kozinsky

Raczej chodziło o to, że Rich jest jedyną osobą, która wie, że Mini "sypia" z Alo.

ocenił(a) serial na 8
Toodles

Ja nigdy nie przepadałam za sposobem bycia Mini, ale zawsze widziałam, że "pod spodem", pod grubą warstwą makijażu, nocnoklubowych fatałachów i bezczelnej pewności siebie kryje się ktoś zupełnie inny. Na początku tego sezonu miałam trochę dosyć tego dąsania i przygnębienia Mini, aż się chciało powiedzieć "no dobra, ok, przeżywasz, ale przestań już robić teatr" - ale nie, okazuje się, że odkąd nie ma Grace, Mini dostrzegła jak bardzo się oddaliła od Liv (zawsze były "we trzy"), przestało jej zależeć na kimkolwiek, bo w nikim (trochę z własnej winy) nie może znaleźć oparcia - imho ona już dawno przestała wierzyć w tę paczkę jako przyjaciół i trzyma się z nimi (i sypiała z Alo) tylko po to, żeby nie zostać sama; tylko, że ona i tak jest samotna i pogubiona, dlatego taka fascynacja i jaranie się ojcem, który ostatecznie - jak wszyscy w jej mniemaniu - okazał się być ostatnim chu*em. (Beznadziejny typ swoją drogą.) Mini jest trudna i zamknęła się w swoim świecie, ale jak na razie tak naprawdę pomogła jej tylko Franky. Ciekawa jestem, co będzie dalej z nią i z tym dzieckiem, bo dobrze by było, gdyby wszystko ułożyło się dobrze.

ocenił(a) serial na 8
Lila_Hekate

ja jej nieznoszę jest straszliwie samolubna i może to dziecko i ciąża ją zmienia mam nadzieje, a Liv uwielbiam ;p

ocenił(a) serial na 9
kaunit

ja Liv strasznie nie lubię -.-
odcinek był ok, Mini nawet trochę po nim polubiłam, a na dodatek na koniec płakałam : o

kaaamilaaa

Jej ojciec, nie skomentuje, jak mozna az tak nie interesowac sie swoim dzieckiem..

ocenił(a) serial na 9
zlo_i_ciastka

jak dla mnie najgorsze jest to że tak ją oszukał. już lepiej by było jakby jej wprost powiedział że nie pomoże jej i że wyjedzie sam. a on na początku ją pocieszał, mówił że będzie dobrze, że poradzą sobie a później po prostu uciekł -.-

ocenił(a) serial na 8
kaaamilaaa

tak troche to w sumie jaki ojciec taka corka ;/

ocenił(a) serial na 9
kaunit

tu akurat nie wiemy czy Mini w przyszłości też zostawi swoje dziecko, jeśli je w ogóle teraz urodzi.
jest jaka jest, ale tego akurat nie wiemy

ocenił(a) serial na 7
Toodles

Jeden z najsmutniejszych odcinków całych skinsów.

ocenił(a) serial na 9
anka_fw

całych to może nie, ale sezonów 5&6 w sumie tak.

ocenił(a) serial na 5
Toodles

rozwaliła mnie końcówka jak Mini ma usg. Niby w pierwszym trymestrze (poranne mdłości), niby brzucha jeszcze nie widać ale dziecko na obrazie badania wygląda na 5 miesiąc

ocenił(a) serial na 10
Toodles

Liv lubię bardzo.

Za Mini nie przepadałam, ale potem ją polubiłam i wydaję się bardzo ciekawą osobą. Ogólnie nie widzi mi się ta cała miłość Alo+Mini... i wkurzyło mnie to, że wątek Minky został pozostawiony bez wyjaśnienia. To co zrobił tata Mini mnie zabolało również.