PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Pytanie.....

ocenił(a) serial na 10

1.Czy jest juz jakaś konkretna data "wyjścia" trzeciego sezonu???
2. Jaki jest Wasz ulubiony odcinek(dla mnie ostatni drugiej serii)
3. Jeżeli ma ktoś mozliwość, proszę podanie jakiś namiarów na piosenke śpiewaną na końcu 1. sezonu przez m.in Sida(tą "och kochanie, kochanie, to jest dziki świat")

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
juliee_

dzięki za odpowiedź:D też mam zamiar od soboty powtórzyć wszystkie odcinki:D

ocenił(a) serial na 10
prezes9225

Dodam jeszcze, że jedyne, czego brakowało ostatniemu odcinkowi drugiej serii to (wg mnie) piosenki takiej jak wyżej wymienione "wild world", której ukazano by śpiewających bohaterów: Maxxiego i Anwara jadącego do Londynu, Tonego i Michel(chyba ta sie pisze:D) spędzających ze sobą ostatnią wspólną noc przed wyjazdami na uniwersytety, Sida który po paśmie niepowodzeń spotkał Cassie,w końcu Jal, która rozpaczałaby po stracie Chrisa i aborcji...Wypowiadajcie się, co na ten temat sądzicie i jaka piosenka byłaby odpowiednia:D

prezes9225

Zdecydowanie przydałaby sie jakaś fajniutka piosenka żeby dobrze zakończyć całą opowieść, może coś z repertuaru red hotów np. under the bridge mogło by pasować (osobiście uwielbiam tę piosenkę). Takie jest moje skromne zdanie. NO i oczywiście ten serial rządzi a wy wypowiadajcie sie jakie są wasze typy.

adamek679

O i byłbym zapomniał tutaj daje linka dla niezorientowanych: http://pl.youtube.com/watch?v=itinQJK2aJg&feature=related miłego słuchania i oglądania>

ocenił(a) serial na 10
adamek679

fajna propozycja adamek679:D pasuje jak ulał;P

użytkownik usunięty
prezes9225

2. z tych ostatnich zdecydowanie 2x09, zwłaszcza samo zakończenie. czuć wpływ six feet under. nawet piosenka (zna ktoś tytuł?) brzmi jak 'breath me'.

użytkownik usunięty

oczywiście chodziło mi o sia - 'breathe me'. czemu do ch. nie ma czegoś takiego na tym forum jak edycja postów.

Jak dla mnie najlepsze odcinki to pierwszy i odcinek o Chrisie (to był chyba 4 albo 5) oba z pierwszego sezonu. Poprostu Chris to mój ulubiony bohater i był zajebisty aż szkoda że już go nie ma z nami :( ...