czy ktoś może wie coś na temat spoilerów 6 sezonu? :) szukam w necie ale nic nie ma
niestety
Z tego, co ja słyszałam, wynika tylko, że:
- będzie 10 odcinków
- pojawi się jakaś nowa postać
- 2 odcinek to odcinek Richa, a 4 - Franky.
Nie wiem, czy coś jeszcze wiadomo.
z tą nową postacią to widziałam filmik na YT, ma mieć na imię Al (chłopak). jakiś ciemny charakter się szykuje :P
Hm... Ciekawe. Rzeczywiście filmik mroczny dosyć.
Osobiście liczyłam raczej na jakąś dziewczynę, żeby Mini miała z kim romansować (bardzo nie podoba mi się wizja Minky...).
nie nie nie. ja wizji Minky nawet do siebie nie dopuszczam. już dość tych homo. tzn nie mam nic przeciwko ale ile można powtarzać tą kwestię w każdej generacji.
chłopak wydaje się być ciekawy :) i przystojny (mimo, że mało widać)! bo jeżeli o to chodzi to 3 generacja coś kuleje pod tym względem. tylko coś mi tu śmierdzi podpalaczem
Ja bardzo lubię wątki homo, lesbijskie w szczególności, bo sama jestem z branży. Mnie raczej chodzi o to, że gdyby z Franky nagle zrobili lesbijkę, czy bi, to ludzie mogliby odebrać to jako potwierdzenie chorej tezy, że dzieci wychowywane przez pary homoseksualne też są homo :/
No i Mini i Franky zupełnie do siebie nie pasują. Chociaż jestem coraz bardziej przekonana, że Mini jest les.
Może być ciekawy, zgadzam się :) Zobaczymy, co dla niego wymyślą.
I jeszcze bardzo mnie interesuje, czy znowu ktoś umrze... Jeśli tak, to bardzo liczę na to, że będzie to Liv :P
ten trailer z nową postacią na yt, to fake, on się pojawił już w marcu, a tak naprawdę dopiero niedawno twórcy skins wypuścili na twitterze zdjęcie nowej postaci i to nawet nie całej, nie ma jego twarzy. Wiadomo, że ta postać ma mieć coś wspólnego z Liv. Tu link do zdjęcia: http://yfrog.com/nt6n4nj
jeszcze pierwszy odcinek ma być everyone. No i w odcinku Mini ma być jakaś duża impreza. Resztę napisała Evarini.
hmm dziwne, że ten filmik na YT to fake bo został wypuszczony przez stację nadającą Skins. no nic, zobaczymy :)
co do śmierci... nie miałabym nic przeciwko, gdyby to była Liv :D strasznie jej nie lubię. w ogóle to mam nadzieję na parę Franky+Matty. myślę, że byłoby ciekawie. nie zdziwiłabym się też, gdyby Mini nie zaczęła kręcić z Alem :D
Liv strasznie mi działa na nerwy, ja jeszcze nikt w Skinsach do tej pory.
Też bardzo liczę na to, że Franky będzie z Mattym, mają genialną chemię.
Wg mnie Mini z żadnym facetem kręcić nie będzie :P