PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Skins 6

ocenił(a) serial na 8

czy ktoś może wie coś na temat spoilerów 6 sezonu? :) szukam w necie ale nic nie ma
niestety

grecjaa

Z tego, co ja słyszałam, wynika tylko, że:
- będzie 10 odcinków
- pojawi się jakaś nowa postać
- 2 odcinek to odcinek Richa, a 4 - Franky.
Nie wiem, czy coś jeszcze wiadomo.

ocenił(a) serial na 8
Evarini

z tą nową postacią to widziałam filmik na YT, ma mieć na imię Al (chłopak). jakiś ciemny charakter się szykuje :P

grecjaa

Hm... Ciekawe. Rzeczywiście filmik mroczny dosyć.
Osobiście liczyłam raczej na jakąś dziewczynę, żeby Mini miała z kim romansować (bardzo nie podoba mi się wizja Minky...).

ocenił(a) serial na 8
Evarini

nie nie nie. ja wizji Minky nawet do siebie nie dopuszczam. już dość tych homo. tzn nie mam nic przeciwko ale ile można powtarzać tą kwestię w każdej generacji.

chłopak wydaje się być ciekawy :) i przystojny (mimo, że mało widać)! bo jeżeli o to chodzi to 3 generacja coś kuleje pod tym względem. tylko coś mi tu śmierdzi podpalaczem

grecjaa

Ja bardzo lubię wątki homo, lesbijskie w szczególności, bo sama jestem z branży. Mnie raczej chodzi o to, że gdyby z Franky nagle zrobili lesbijkę, czy bi, to ludzie mogliby odebrać to jako potwierdzenie chorej tezy, że dzieci wychowywane przez pary homoseksualne też są homo :/
No i Mini i Franky zupełnie do siebie nie pasują. Chociaż jestem coraz bardziej przekonana, że Mini jest les.
Może być ciekawy, zgadzam się :) Zobaczymy, co dla niego wymyślą.
I jeszcze bardzo mnie interesuje, czy znowu ktoś umrze... Jeśli tak, to bardzo liczę na to, że będzie to Liv :P

ocenił(a) serial na 9
grecjaa

ten trailer z nową postacią na yt, to fake, on się pojawił już w marcu, a tak naprawdę dopiero niedawno twórcy skins wypuścili na twitterze zdjęcie nowej postaci i to nawet nie całej, nie ma jego twarzy. Wiadomo, że ta postać ma mieć coś wspólnego z Liv. Tu link do zdjęcia: http://yfrog.com/nt6n4nj
jeszcze pierwszy odcinek ma być everyone. No i w odcinku Mini ma być jakaś duża impreza. Resztę napisała Evarini.

ocenił(a) serial na 8
Monika2903

hmm dziwne, że ten filmik na YT to fake bo został wypuszczony przez stację nadającą Skins. no nic, zobaczymy :)

co do śmierci... nie miałabym nic przeciwko, gdyby to była Liv :D strasznie jej nie lubię. w ogóle to mam nadzieję na parę Franky+Matty. myślę, że byłoby ciekawie. nie zdziwiłabym się też, gdyby Mini nie zaczęła kręcić z Alem :D

grecjaa

Liv strasznie mi działa na nerwy, ja jeszcze nikt w Skinsach do tej pory.
Też bardzo liczę na to, że Franky będzie z Mattym, mają genialną chemię.
Wg mnie Mini z żadnym facetem kręcić nie będzie :P

ocenił(a) serial na 10
grecjaa

mam nadzieje,że nie uśmiercą kogoś znów -.-

askant

Ja bardzo liczę na to, że uśmiercą Liv ;) Reszty niech nie tykają ;)