PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604048}

Kumple

Skins
2011 -
5,3 4,4 tys. ocen
5,3 10 1 4385
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

amerykanie chcą zepsuć bardzo dobry serial? nie mają własnych pomysłów tylko muszą zdzierać? :/ ciekawa jestem czy przebiją oryginalnych Skinsów

gabry886

Ch*j w d*pę ameryce ! Skins UK rządzą!

norbek11

nie przebiją Anglików... Skins 4ever UK.

użytkownik usunięty
miki20061

nie chce tego amerykańskiego gówna! pewnie nawet nie będą tam przeklinać, będzie za grzecznie! oryginal najlepszy.

użytkownik usunięty
gabry886

Wątpię. Po co w ogóle się za to zabierają, mało mają własnych seriali? :/

gabry886

A i nie pierwszy raz już tak robią... z różnym skutkiem. Na dobre Amerykanom wyszło wydanie m.in. własnej wersji "Queer as Folk", która cieszyła się dużo większym powodzeniem niż wersja brytyjska. Aczkolwiek wątpię, żeby stało się tak w przypadku Skinsów, ich się po prostu nie da zrobić lepiej ;)

gabry886

A weźcie do Qrwy nędzy i z tymi amerykanami:/ skins to serial o typowych europejskich nastolatkach a amerykanie? prawdopodobnie zamienią piksy na chipsy i wode na pieprzone hamburgery... nie ma takiej opcji żeby wersja US była chociaż w połowie tak dobra jak UK

ocenił(a) serial na 3
madzia15_lol

W Stanach seriale dla młodzieży są ostro cenzurowane, a to będzie puszczane o zgrozo na MTV, więc nie ma co liczyć na coś dobrego. W trailerze jest scena kiedy Tony obserwuje sąsiadkę z naprzeciwka no i oczywiście ona ma zasłonięty biust... To mnie przekonało, że to będzie słodziutka, nędzna podróbka Skins UK. Oczywiście to nic nie znacząca scena, ale jeśli boją się pokazać gołe cycki to nie wyobrażam sobie innych akcji...

ocenił(a) serial na 1
gabry886

chyba to mówi samo za siebie http://www.youtube.com/watch?v=v4rqgWoXBwI&feature=related

użytkownik usunięty
air_doll

Co to ma w ogóle być? Parodia ? :/ Myślałam, że wprowadzą coś od siebie ale jak widać robią nędzną podróbkę...

gabry886

Skinsi są aż do bólu angielscy, przez co są tak genialni. Nie ma mowy, żeby Amerykanie odnieśli sukces. To będzie do dupy, nie ma co do tego wątpliwości.

użytkownik usunięty
gabry886

Amerykanie najwyraźniej nie mogą przeboleć, że Anglicy zrobili tak świetny serial. Ta ich megalomania blee.

użytkownik usunięty

Aha a tak w ogóle to nie mogli bardziej się wysilić i chociażby zmienić imiona bohaterów ( Tony i Michelle). Już się nie mogę doczekać tej farsy ;/

A widziałeś zwiastun? Jeśli już coś zmienili to na gorsze.

użytkownik usunięty
sexyboy

Aha jestem właściwie po seansie. Czuję się zdemotywowany ;/ Tragedia i dramat.

Dokładnie...

użytkownik usunięty
sexyboy

Wracając jeszcze do zwiastunu, to wszystko jest w tej wersji takie sztuczne, słodkie aż do bólu. Makabra! Jak ktoś wcześniej zauważył będzie to na MTV więc można z góry założyć, że amerykańska wersja Skins( najlepszej, genialnej BRYTYJSKIEJ produkcji derial) będzie shitem jakiś wiele. Pozostaje jednak nadzieja w nas - wiernych prawdziwym Skinsom ;) Rany, zabrzmiało to jak manifest ;D

Mylę się, czy Maxxiego zastąpili cheerleaderką?
Skinsi mają klimat typowo angielski, który jest przeciwieństwem atmosfery w USA. Moim zdaniem amerykanie nie powinni w ogóle się za to zabierać. A jeśli już to tylko się zainspirować Skinsami ale serial zrobić o ich młodzieży. Wtedy przynajmniej wszystko by do siebie pasowało. A tak, to mamy słodką parodię Skinsów.

użytkownik usunięty
sexyboy

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Jeśli już chcieli koniecznie skopiować Skinsów to powinni dostosować serial do realiów amerykańskich. Gdzie w Anglii chearleaderki? śmiechu warte, a Cassie (amerykańska wersja) to już kompletna porażka. Eh żal...

Tak, ich Cassie to jakiś żart.

gabry886

A ja dodam taką ciekawostkę, żeby nie było, że Amerykanie sami zżynają:
Jeśli ktoś dotrwał do napisów końcowych w pierwszym odcinku to zauważył pewnie znajome nazwiska przy 'Written by', mianowicie Bryan Elsley, a przy 'Created by'... Jamie Brittain & Bryan Elsley.
A więc, panowie scenarzyści sami się sprzedali amerykanom i wzięli udział przy tworzeniu tego paskudztwa.

Chociaż przyznaję, Michelle i Tea są wg mnie cudne.

morose_pixie

Ja ich nie rozumiem....