PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604048}

Kumple

Skins
2011 -
5,3 4,4 tys. ocen
5,3 10 1 4382
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

skopiowali 1 odcinek ale 2 jest juz inny. serial jest fajny tez na poczatku mialam uprzedzenia ze wszystko jest zywcem sciagniete ale tylko w 1 odcinku. Jak ktos lubi brytyjskich skinsow to polubi tez amerykanskich.

poczochy_dziwki

super!!!!!!

londontown

właśnie zaczęłam oglądać 1 odcinka obejrzałam 5 min i dałam sobie spokój, no ale dzisiaj włączyłam 2 i da się oglądać. no ale to nie to samo co SKINS UK= love.

ocenił(a) serial na 1
madzia07_2

nawet teksty są takie same. -.-'

radosnyradzio

Widocznie nie obejrzałeś nawet 2 odcinka a już robisz z siebie buraka ...
Ja kiedy otrząsnęłam się po szoku drętwoty którą prezentowali na początku , nawet się przyzwyczaiłam i polubiłam amerykańską wersję...

ocenił(a) serial na 1
Greendula

buraka?
napisałem tylko że nawet teksty musieli skopiować.

ocenił(a) serial na 2
Greendula

Ja obejrzałem 3 odcinki i mimo że 1 sezon UK wersji oglądałem jakiś czas temu, to dokładnie go pamiętam. I widzę, że to jest to samo, ta sama akcja co w UK wersji tylko w dużo gorszym wydaniu. 3 odcinek jest o Chrisie i wszystko takie samo. Tragedia ten serial

ocenił(a) serial na 10
lkz

Zajebisty serial, lepszego nie widziałem. Gra aktorów perfekcyjna, niesamowita muzyka i cala oprawa. A sins uk to film o pedałach <bleee>

jakub1450

"Gra aktorów perfekcyjna". You made my day dear friend, seriously.

ocenił(a) serial na 9
antonoowka

No ich gra to nie to samo co Johnny Depp czy Jodie Foster ale i tak uważam że serial daje do myślenia , nie oglądałam serialu Uk ale ten mi się podoba właśnie od 2go odcinka :)