PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=604048}

Kumple

Skins
2011 -
5,3 4,4 tys. ocen
5,3 10 1 4382
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Dopiero niedawno zaczęłam oglądać brytyjską wersje Skinsów i bardzo mi się podoba. Polecacie amerykańską wersję, warto obejrzeć czy nie?

ocenił(a) serial na 1
hihihincomprehensible

gówno jakich mało. wygląda jak parodia brytyjskiej wersji.

Shinobu

Dzięki :D

ocenił(a) serial na 7
hihihincomprehensible

Oglądałam obie, przy czym zaczęłam od amerykańskiej wersji i, mówiąc szczerze, podobała mi się ona bardziej od brytyjskiej. Wbrew temu, co wszyscy piszą, obsada nie jest wcale taka zła. Poza tym, nie zrażaj się po pierwszym odcinku, bo jest, przynajmniej moim zdaniem, najgorszy ze wszystkich. Następne są o wiele lepsze, naprawdę! Zwracam też uwagę na to, że historia amerykańskich Skinsów w dużym stopniu różni się od Skinsów brytyjskich, nie jest to dokładnie to samo. Tak, czy siak, uważam, że warto zobaczyć chociaż kilka pierwszych odcinków i porównać sobie osobiście ;)

hihihincomprehensible

Jestem wielką fanka brytyjskiej wersji i czekając na piąty sezon, postanowiłam obejrzeć amerykańską. Byłam nastaiwona do niej bardzo pozytywnie, nie czytałam żadnych opinii... Wytrzymałam dwa odcinki i nie dałam rady więcej. :D
Brytyjska jest zdecydowanie lepsza moim zdaniem. Zresztą z jakiegoś powodu nie kontyuują kręcenia amerykańskiej, co też daje do myślenia...