PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641150}

Kuroko no Baske

2012 - 2015
8,0 5,3 tys. ocen
8,0 10 1 5266
Kuroko no Baske
powrót do forum serialu Kuroko no Baske

Nie pamiętam już jak trafiłam na to anime, ale jak zobaczyłam pierwszy odcinek tak nie mogłam się oderwać. Obejrzałam ciągiem w jeden dzień i wkurzałam się czemu takie krótkie. Potem sięgnęłam po mangę, bo nie mogłam się doczekać, co będzie dalej...a dalej jest tylko lepiej :) Rany nie mogę się doczekać kolejnego meczu przeciw Touou i rozwałki Aominecci vs Kagamicci to będzie masakra. Tak jak cała reszta meczy w tym sezonie. Mam nadzieję, że pokażą wszystkie. I Murasakibarę z Chimuro , i nowy poziom Kise-kun :-) Będzie na co popatrzeć.. Jeszcze tylko dwa dni i zaczynamy yeah

ocenił(a) serial na 8
aniolek32

Już jest po angielsku. Wolę oglądać po polsku więc nie cierpliwie czekam na tłumaczenie :) Miałam tak samo! Najbardziej czekam na Akashiego. Mam nadzieję, że ta seria będzie równie ciekawa co tamta i żeby była trochę dłuższa ;)

ocenił(a) serial na 9
PandoraHearts

Na jakiej stronie najszybciej będzie tłumaczenie po polsku?

ocenił(a) serial na 8
aniolek32

lipa ze w pierwszej serii gral juz najlepszy zawodnik turnieju czyli aomineci, wiec chyba w drugim sezonie nie ma sie co spodziewac dobrego poza meczami przeciwko niemu i kise ktory mu dorownuje, bo pozostala dwojka ktorej nie pokazali i jest slabsza to nie bedzie z nimi problemu.

ocenił(a) serial na 8
Beton_X

Mam pytanie, czytasz mangę? Bo wiedz, że będzie jeszcze dużo równie dobrych meczy, może nawet lepszych :))

ocenił(a) serial na 9
Beton_X

Beton to fakt, że mecze z Aomine czy Kise są porywające, szybkie i dynamiczne, ale... :)) przekonasz się, że inne będą równie fascynujące. Najbliższy taki to drugi mecz z Shuutoku no i z Kirisaki Daichii. I nie oceniaj pozostałej dwójki, jeśli nie wiesz jak grają hehe :)) Muro-chin jest trochę upierdliwy i dziecinny, ale jak gra, to daje z siebie wszystko, jak każdy w tym anime :) Co do Akashiego to nie będę zdradzać, sam się przekonasz. Miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 8
aniolek32

Dokładnie :) PS: Odcinek po polsku już na animezone.

ocenił(a) serial na 8
aniolek32

Na razie nigdzie chyba nie ma. Sądzę, że będzie to animezone lub kreskoweczki.

ocenił(a) serial na 9
PandoraHearts

najszybciej dodają na http://animezone.pl

ocenił(a) serial na 9
akiyama

Jeśli chodzi o polskie tłumaczenie to w zasadzie masz rację, choć ostatnio na kreskówce było szybciej. Animezone czasem wlecze się jak żółw, a jak się skomentuje, że długo nie ma tłumaczenia, to od razu usuwają niepochlebne opinie.
Jeśli zaś chodzi o raw lub angielską wersję, to dużo szybciej pojawia się na anime4fun.com

ocenił(a) serial na 9
aniolek32

a tak propo ogląda ktoś może d-gray man? Bo nie mogę znaleźć 2 serii?