PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=716666}
8,0 2,4 tys. ocen
8,0 10 1 2372
Kuroshitsuji: Book of Circus
powrót do forum serialu Kuroshitsuji: Book of Circus

Juz wczoraj na niektórych stronach można było oglądać pierwszy odcinek z polskimi napisami.
Jak wrażenia po obejrzeniu? :x

ocenił(a) serial na 9
Krolichowy

Bardzo mi się podobał ! :D Całość oglądało się przyjemnie, szczególnie że fabuła będzie zgodna z mangą, a ten arc szczególnie mi się podobał ;) Opening dla mnie rewelacyjny. Po prostu czekam na kolejny odcinek ! :)

ocenił(a) serial na 9
Krolichowy

ja tak samo :) jednak troszke bardziej wolałam wygląd Ciela i Sebastiana w 1 i 2 sezonie, w book of circus troche zmienili :(

ocenił(a) serial na 8
mulaak13

co do wyglądu: w pierwszych tomach mangi kreska jest inna, jakby bardziej rozmazana może... a potem z czasem ewoluuje :3 jak dla mnie, na lepsze ^^

ocenił(a) serial na 9
Krolichowy

Jak dla mnie genialnie. Jestem bardzo ciekawa czy zakończy się tak samo jak w mandze i bardzo na to liczę :D

ocenił(a) serial na 8
Krolichowy

świetne, kreska jest śliczna ^^

ocenił(a) serial na 3
Krolichowy

Ta seria nie ma na celu ukazania życia Ciela i nie ma mieć większego przekazu.
Jest bardziej dla pomysłu, dla smiechu. Mi się bardzo podoba, ale myślę że antyfani Kurosza tym bardziej znienawidzą go po tych dziesięciu odcinkach.

ocenił(a) serial na 10
martagajzlerowicz

Jak dla pomysłu i dla smiechu skoro to sa odcinki idące równo z akcją 3 tomów mangi o przyjeździe cyrku?
Fani kurosza tylko czekali na kolejny sezon, który w przeciwieństwie do drugiego nie będzie wyssany z palca.
Kocham to anime mimo tej widocznej roznicy przedstawienia postaci, inne odcienie oczu włosów i tak dalej..
Najlepszy jak zawsze uśmiech Seba @____@

ocenił(a) serial na 3
Krolichowy

Chodzi mi o to żeby nie kojażyć trzeciego sezonu tak bardzo z pierwszym, czy tym bardziej drugim, bo jest to poprostu coś innego.