PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318187}

Kyle XY

2006 - 2009
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13107
6,7 6 krytyków
Kyle XY
powrót do forum serialu Kyle XY

I po serialu?

ocenił(a) serial na 8

Widzę, że TVP leci sobie w kulki. Nie dość, że 4 pierwsze odcinki puszczali przez prawie dwa miesiące, to teraz zastąpili go "Dr. Quin", a przeglądając ich ramówkę nie ma tam już Kyla. Domyślam się, że to dlatego iż miał małą oglądalność, ale czego się można spodziewać puszczając serial w niedzielne popołudnie, no i pewnie odcinek 4, który traktował głównie o seksie i erekcji spowodował oburzenie u pewnych ludzi. No bo, żeby takie rzeczy puszczać wczesnym popołudniem w niedzielę? Może szefowi TVP się nie spodobało albo grupa zbulwersowanych fanatyków religijnych kazała zdjąć z anteny bo groziła strajkiem głodowym. W każdym razie, żeby bez żadnego wyjaśnienia robić takie rzeczy to trzeba naprawdę mieć widzów tam gdzie plecy tracą swoją nazwę.

Marcelous

sa skoki i dlatego, ale ja nie rozumiem dlaczego nie moga dac kyle'a po skokach zamiast programow typu nie wiem powtorki przebojowej nocy

Happily_ever_after

Właśnie, są skoki. A nie dali Kyle'a bo może po prostu nie mogli...

ocenił(a) serial na 8
violet_bunny

o widzę, że 02 marca będzie o 15.45 odcinek piąty, w tym tempie cała seria będzie rok trwała, no ale nie trzeba będzie czekać przynajmniej na następną.

Marcelous

to po I sezonie dadza II bez przerwy??

violet_bunny

jakie skoki?!
przecie w ostatnia niedziele miast Kyle'a lecial jakis pelnometrazowka dr Quinn, takze sorry

Happily_ever_after

Widać jak TVP traktuje swoich telewidzów. To co oni robią to zwykła kpina. Ja sam nie mogę oglądać Kyle'a w niedziele bo nigdy wtedy nie ma mnie w domu. Takie serial powinien lecieć wieczorem. W ogóle jak już wspomnieliście tak samo postąpili z Bracia i Siostry. Jak wcześniej to leciało tak fajnie to musieli oczywiście coś przestawić na takie godziny keidy wszyscy zwykle są zajęci. A potem się dziwią że serial ma małą oglądalność, jak się ustala takie chore pory nadawanie to czemu się tu dziwić?

Marcelous

no własnie ci z tvp to dziwaki ;p zawsze siadam 5 min przed serialem a tu mi jakas dr. Quin no to lol ;/ ma byc Kyle i c*** mnie to obchodzi :) pzdr dla fanów Kyla

Marcelous

na pewno mogli dac, to kurde woleli przebojową noc i ta pojebana urbanska i józefowicza ;/ tepaki

justina_15

oni sobie chyba w kulki lecą. Od pierwszego odcinka wiedziałam ze to mój najulubieńszy serial a tu co?? TVP to do dupy stacja puszcza coś a puźniej odwołuje

xela

a czego mazna się spodziewać po TVP? dla nich ważniejsze są skoki, dr. Quinn i inne "mądre" seriale. a Kyle taki fajny serial dla młodzieży, a oni nawet to odwołują. niech ściągną z emisji "modę na sukces", taki to taśiemiec, że szok, nic się w nim nie dzieje.... ale oni wolą, by ich oglądały starsze kobiety(sorki jeśli kogoś tym obrażam), a nie my młodzi ludzie...a tej "przebojowej nocy" to już naprawdę troszkę za dużo, bo ileż można tego słuchać??

kasia504

znalazłam kiedy będzie następny odcinek-o ile znowu go nie odwołają- 2 marca o 15.45

kasia504

Mnie też to wkurzyło że nie wiadomo kiedy się spodziewać następnego odcinka więc oglądam sobie na kompie kYle;D a w dodatku ta pora emisji jest do dupy. Po za tym wkurzyła mnie jeszcze zmiana serialu bracia i siostry. Najpierw było o 22 w poniedziałek ok oglądałem a teraz dali o 15.10 w piątek.. co to ma być i podobnie jak kyle nie daja co tydzień i wex coś obejrzyj w tv...

ocenił(a) serial na 10
gut87

Może mają jakąś umowę z wydawcami "programów telewizyjnych"- i zmieniając pory nadawania programów, zmuszają nas do dokładnego czytania "programów telewizyjnych"- trochę to nakręcone nazewnictwo może, ale chyba rozumiecie :)

darkoszczak

kurde teraz to przesadzili.Przez te głupie skoki znowu chyba odwołali bo pewnie już po skokach nie puszcza.

ocenił(a) serial na 9
xela

Przecież nawet na oficjalnej stronie TVP jest napisane, że dziś o 15:45 będzie Kyle ^^

Mathisek

no tak ale jak nawet sie skoki nie zaczeły no to pewnie za kilka min sie zaczna a one długo trwają

xela

Skoki się zaczeły,czyli dzisiaj znowu nie będzie:(Mam dość tvp

_malena_

ja też jakaś nie profesjonalna stacja :(

ocenił(a) serial na 9
xela

Ale jednak był ^^ Co prawda przesunęli emisję o jakieś 15 min. ale jednak był. Ale fakt faktem - TVP sobie pogrywa z nami. Zresztą która ogólnodostępna stacja emituje tego typu seriale w przystępny sposób?

ocenił(a) serial na 10
Mathisek

Nie no faktycznie. Jeśli ktoś nie jest tak wytrwały jak np ja :P to dzisiejszy odcinek przegapił...

darkoszczak

odp. mi na moje pyta. a to ich odp.:
Witamy

Ze względu na zaplanowane transmisje ze skoków narciarskich 5 odcinek tego serialu nadaliśmy 2 marca. Natomiast odcinek 6-ty wyemitujemy 16 marca.

Zespół ds. Kontaktów z Widzami
Znowu bedzie opużnienie dopiero 16 marca czyli w tym tyg. nie bedzie :(

xela

oni są chyba niepoważni!jak tak można w nieskończoność opóźniać emisje kolejnych odcinków?
i bądź tu mądry i płać im abonament....

ocenił(a) serial na 10
Marcelous

Te po**by z TVP znowu nie emitują w tą niedziele odcinka .... Nie wie ktoś czy można oglądać Kyle XY online ?? Byłbym wdzięczny za informacje

welnam

a nie można na itvp?trzeba to sprawdzić:)

kasia504

Teraz w niedziele leci 6 odcinek:):))Mi sie wydaje ze to puszczaja co dwa tygodnie...przez skoki;/

welnam

jaki wy problem macie a internet od czego jest ja jestem na bierzaco ze wszystkimi odcinkami wlasnie sobie obejrzalem 2x22 odcinek niewiem w czym problem

ocenił(a) serial na 8
kivars

no tak oczywiście po co pracować jak można kraść?

Marcelous

hahaha ale zacofany jestes jak krasc wedlug prawa moge sciagnac sobie film obojetnie jaki z internetu obejrzec i w ciagu 24 godzin wykasowac lub nierozpowszechniać jeszcze sie tak nieusmialem a kto bedzie frajerem i czekal 2 lata jak w polsce puszcza 2 sezon do konca to moga sie pocalowac niepowiem gdzie i uscisnac ci reke

kivars

niemasz pojecia ile dobrych filmów czy seriali wychodzi zagranica a w polsce niema nawet o nich wzmianki nawet na fimweb na palcach 1 reki moge policzyć dzieki bogu za internet i za tlumaczy co odwalają kawał dobrej roboty za tlumaczenie filmów i seriali i robia to od siebie a nie ze im płaca widać niemasz pojecia

kivars

słuchajcie czy możecie mi napisać co było dziś w serialu?nie mogłam oglądnąć, a chcę wiedzieć co było. napiszcie coś,plisss!!!

ocenił(a) serial na 8
kivars

możesz sobie ściągnąć i po 24 godzinach usunąć legalnie? To chyba śmieszny jesteś, nie znając prawa powołując się na nie, doczytaj sobie to się dowiesz, że dotyczy to pewnych legalnych utworów za zgodą właściciela praw do nich. Więc nie próbuj usprawiedliwiać kradzieży. No i tak na marginesie pewnie oczywiście skoro przytaczasz to prawo to sumiennie usuwasz co ściągnąłeś przed upływem 24 godzin? Bo ja w to jakoś nie wierze.
I co to za przykład z tym, że w USA wychodzi dużo dobrych seriali, czujesz się w obowiązku je wszystkie obejrzeć? Ja potrafię swój czas lepiej wykorzystać. A może tak trudno jest wykupić sobie cyfre+, polsat czy cokolwiek innego tam są kanały poświęcone serialom i całkiem na bieżąco lecą, ale po co jak można za darmo ukraść z internetu prawda?

Marcelous

hhhaah po to jest internet zeby znieogo korzystac z jego zasobów i co do tego prawa to nietylko utowory poczytaj sobie dokladnie bo bzdury piszesz wejdz sobie na napisy.info po 2 co kupie cyfre + i bede zalezny o kturej puszcza serial musze byc przed tv?? haha wole sobie isc na impreze wrucic wlaczyc przy dobrym piwie i obejrzec kiedy chce tak czuje sie w obowiazku obejrzec i niezaluje bo widzialem i ogladalem naprawde znakomite seriale a ty sie dziales z dupa i czekales na jakis badziew co puszcza wiec kto ma lepiej chcesz zyc w epoce kamienia łupanego to zyj dalej haha

ocenił(a) serial na 8
kivars

po twoich "wypisach" widać, że nadajesz się na polskiego polityka, prezentujesz taki sam typ myślenia jak oni. Nie widzę dalej sensu i powodu by gadać z niereformowalnym głupkiem, który uważa, że pozjadał wszystkie rozumy i twierdzi, że skoro istnieje młotek to trzeba nim we wszystko napier...

Marcelous

popieram Marcelous'a dobrze gada ściaganie nielegalne no ale ja ściągam niestety bo wiem ze nigdy takich filmów jak ja ogladam nie bedzie w tv (no moze bedą ale puźniej a mnie sie czekać nie da )

xela

no i tu masz odpowiedz bo niebedzie i to w duzej przyszłosci a trzeba sobie jakos radzic i sciagac a nie jak kolega powiedzial ze niebedize kradl to bedzie czekal w nieskonczonosc zaluj stary

Marcelous

Ja właśnie też wczoraj przegapiłam odcinek, bo nadali go wcześniej niż zwykle. Mam ich dość. To samo robią z "Braćmi i siostrami" - najpierw nie było odcinków 2 tygodnie a teraz są dwa w tygodniu. Beznadzieja...

ocenił(a) serial na 10
Marcelous

TVP to shit jak nie puszczają Kylea:/ laske robia w koncu ktoś pomyslal i wyemitowali Kylea miał by wieksza ogladalność gdy by go nie puszczali w niedziele:/ Szoda ze nie o 3 w nocy:/ nie wiem kto pracuje w TVP ale na bank bez rozumu i matury kpina dobry serial to nie mogą tego wykorzystac:/

tomaszek0017

z twojej wypowiedzi wynika że 13 kwietnia kyla nie było?? bo ja przegapiłam znaczy nagrałam na kasate ale chce dziś obejrzeć a tu jakieś coś dziwnego.

xela

ja też tydzień temu nie oglądałam, ale piszecie, że nie było...
to taki fajny serial, a oni go nie emitują, mają nas po prostu w...nosie!

ocenił(a) serial na 8
kasia504

eee no tydzień temu było, ja oglądałem, to dzisiaj nie było :]

Marcelous

kurczę ja to mam jakiegoś pecha do tego serialu...

kasia504

Poleci od razu drugi sezon :)
Radzę po prostu sprawdzać program, bo różnie te godziny wypadają.