PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318187}

Kyle XY

2006 - 2009
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 13111
6,7 6 krytyków
Kyle XY
powrót do forum serialu Kyle XY

Prom Final

ocenił(a) serial na 9

Ostatni odcinek 2 sezonu Kyle XY (17,03,08). :) A za parę miesięcy nowy sezon (3). To już potwierdzone ze stacja ABC Family wykupiła 10 nowych odc. Jak sądzicie co się wydarzy??

ocenił(a) serial na 9
greyson

No ostatni odcinek zapowiada się ciekawie zwłaszcza po wydarzeniach z odc 22 i mowie koncowej panów z "L" pisze tak żeby Ci co nie oglądali za dużo nie wiedzieli :)
3 sezon podejrzewam że będzie się skupiał na zniszczeniu "L" przez Kyla i Jessi. Najbardziej mnie ciekawi czemu Tom Foss jest taki jakiś dziwny i tajemniczy tak jakby był już po przeciwnej stronie ? albo ja coś źle skumałem :p
W każdym razie serial trzyma poziom od pierwszego sezonu jest lekki przyjemnie się go ogląda a sceny SF nie są tak eksponowane tylko są "smacznym" dodatkiem do całości.
A Ty jak się zapatrujesz na fabułe 3 sezonu ??

pzdr

ocenił(a) serial na 9
greyson

Moim skromnym zdaniem Kyle sam niestety będzie musiał zająć się "L..." a T.F będzie mu pomagał w tym. zobaczymy jak bedzie :D
pozd.

ocenił(a) serial na 9
greyson

a dlaczego myślisz że sam będzie musiał się "nimi" zając ??
dla mnie to wwygląda na to że raczej w "czwórke " ( K, J, A.B, S ) zniszczą "L" oj będzie się działo :)

ocenił(a) serial na 9
raj_zielony

A.b raczej dowie się kim na prawdę jest Kyle. Ajak już to T.F i D.M i Treager'owi będą mu pomagać :) Zobaczymy co to będzie ale po ostatnim odc zapowiada się ciekawie :d

ocenił(a) serial na 9
greyson

A.b raczej dowie się kim na prawdę jest Kyle ??
on chyba najlepiej wie kim on jest :)

ocenił(a) serial na 9
raj_zielony

Chodzi mi o inne A.B (Amanda).

:)

ocenił(a) serial na 9
greyson

aaa nie pomyślałem o niej :) bo ona nie odegra żądnej roli tak mi sie wydaje przynajmiej. Jest ważna dla Kyla ale w walce w walce z "L" się nie przyda, no chyba ze scenarzyści wymyślą coś ciekawego dla jej postaci.

ocenił(a) serial na 8
greyson

za parę miesięcy?
czyli kiedy dokładnie?

ocenił(a) serial na 9
hollymmest

Dokładna data jest jeszcze nie znana. Wiadomo jednak że stacja ABC zamówiła kolejne 10 odc Kyla XY. Jeśli czegoś więcej się dowiem napiszę :)

ocenił(a) serial na 8
greyson

tak, tak,wiem. x)
czytałam na amerykańskim forum o tym.
tam piszą coś w czerwcu, lipcu, co mnie szczerze mówiąc, baaardzo przeraziło.

ocenił(a) serial na 8
hollymmest

Pierwszy odcinek zostanie wyemitowany 13 stycznia 2009

ZA KRÓTKI
ZA KRÓTKI

ocenił(a) serial na 8
p4welo

Pierwszy odcinek trzeciego sezonu oczywiście;))

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
p4welo

myślę, że Kyle zadzwoni do J. (zdązy przed odjazdem) i ona powie o tym S. razem z T.F i A.B oraz Trager'ami i Declanem bedą probowac zniszczyc "L." i odnalezc Am.B. Am.B. dowie sie przez to wszystkiego o Kyle'u i .....
mam nadzieje, że 3 sezon będzie jeszcze lepszy niz popszednie, zwlaszcza kiedy Kyle i J. wykorzystaja swoje umiejetnosci