Ostatni odcinek 2 sezonu Kyle XY (17,03,08). :) A za parę miesięcy nowy sezon (3). To już potwierdzone ze stacja ABC Family wykupiła 10 nowych odc. Jak sądzicie co się wydarzy??
No ostatni odcinek zapowiada się ciekawie zwłaszcza po wydarzeniach z odc 22 i mowie koncowej panów z "L" pisze tak żeby Ci co nie oglądali za dużo nie wiedzieli :)
3 sezon podejrzewam że będzie się skupiał na zniszczeniu "L" przez Kyla i Jessi. Najbardziej mnie ciekawi czemu Tom Foss jest taki jakiś dziwny i tajemniczy tak jakby był już po przeciwnej stronie ? albo ja coś źle skumałem :p
W każdym razie serial trzyma poziom od pierwszego sezonu jest lekki przyjemnie się go ogląda a sceny SF nie są tak eksponowane tylko są "smacznym" dodatkiem do całości.
A Ty jak się zapatrujesz na fabułe 3 sezonu ??
pzdr
Moim skromnym zdaniem Kyle sam niestety będzie musiał zająć się "L..." a T.F będzie mu pomagał w tym. zobaczymy jak bedzie :D
pozd.
a dlaczego myślisz że sam będzie musiał się "nimi" zając ??
dla mnie to wwygląda na to że raczej w "czwórke " ( K, J, A.B, S ) zniszczą "L" oj będzie się działo :)
A.b raczej dowie się kim na prawdę jest Kyle. Ajak już to T.F i D.M i Treager'owi będą mu pomagać :) Zobaczymy co to będzie ale po ostatnim odc zapowiada się ciekawie :d
A.b raczej dowie się kim na prawdę jest Kyle ??
on chyba najlepiej wie kim on jest :)
aaa nie pomyślałem o niej :) bo ona nie odegra żądnej roli tak mi sie wydaje przynajmiej. Jest ważna dla Kyla ale w walce w walce z "L" się nie przyda, no chyba ze scenarzyści wymyślą coś ciekawego dla jej postaci.
Dokładna data jest jeszcze nie znana. Wiadomo jednak że stacja ABC zamówiła kolejne 10 odc Kyla XY. Jeśli czegoś więcej się dowiem napiszę :)
tak, tak,wiem. x)
czytałam na amerykańskim forum o tym.
tam piszą coś w czerwcu, lipcu, co mnie szczerze mówiąc, baaardzo przeraziło.
myślę, że Kyle zadzwoni do J. (zdązy przed odjazdem) i ona powie o tym S. razem z T.F i A.B oraz Trager'ami i Declanem bedą probowac zniszczyc "L." i odnalezc Am.B. Am.B. dowie sie przez to wszystkiego o Kyle'u i .....
mam nadzieje, że 3 sezon będzie jeszcze lepszy niz popszednie, zwlaszcza kiedy Kyle i J. wykorzystaja swoje umiejetnosci