Szybko Kędzierski leci z tymi odcinkami. Może zmieści całą telenowele w 13 odcinkach.
ale podzielą na sezon jesienny i wiosenny no bo 20 odcinków nie zdążą puścić do końca roku ?
no to Kędzierski jest mocny jak ponad 180 odcinków zmieścił w 22 :P A skąd o tym wiesz ?
czasami na internecie można znaleźć różne pierdoły:D na fb coś pisało. No w jednym jego odcinku przeskoczył aż o 15 odcinków^^
Teraz będzie bez powtórek w soboty. Będą dawali w soboty i w niedziele pewnie chcą skończyć przed nowym rokiem.
A TU cIę pocieszę wejdź sobie na IPLE ściągnij tylko kodek Od nich I Tam sa wszystkie odcinki a nawet czasami 2 przed:)
Ale szkoda, że w telewizji nie ma. Doszły wczoraj dwaj nowi bohaterowie. A niedługo dojdzie jeszcze ta zołza, co prześladowała biedną Gabi. A niedługo umrze Paola i tak ciągle ktoś umiera u tego Kędzierskiego.
Z tego co widzę w programie to ma tylko 20 odcinków a potem powtarzają od 1 :)
Dzieciaku nie wiesz, o czym piszesz. To, że zwróciłem ci uwagę, że zachowujesz się jak dzieciak kłócąc się z Trollem. To nie znaczy, że musisz zachowywać się tak jak on. A po za tym jakbyś nie zauważył to jest parodia .
A kim ty jesteś, żeby mi zwracać uwagę? Ja się z nim kłóciłem?
Kiedy? Naucz się czytać, analfabeto, on mnie obrażał, a ja go inteligentnie zjepałem. Tak inteligentnie, że nawet taki idiota jak ty tego nie pojął. Skoro już do mnie wycwaniakowałeś, to teraz ja ciebie trolluję, panie święty.
Mnie podobno upominasz (a kim ty w ogóle jesteś, żeby kogokolwiek upominać), a sam jak reagujesz? Jeszcze gorzej. Nerwy puściły ci od razu. Piękne.