mimo ze to telcia to zrobiona napewno lepiej niz jej poprzedniczki ;). Fajny jst ten Forograf co sie do Loli przystwai tylko ciekawe czy beda razem ;) hahaha Lalo gej ;)
a może poprostu będąc kobietą powoli się nią staje i zaczynają podobać się "jej" mężczyźni ;)
To chyba byłoby zbyt piękne, gdyby byli razem... Obawiam się, że Lalo wróci w końcu do swojej pierwotnej postaci :/ Moim zdaniem będzie to dla niego dobra lekcja, by w przyszłości lepiej traktował kobiety. Choć wolałabym się mylić...
P.S. Mnie też podoba się ten fotograf :P
Facundo jest przystojny, a cała reszta.. bez komentarza :) Okropny jest facet ktorego imienia zapomnialam (wróg Loli, przyjaciel Lalo) i jego dziewczyna. Ale mozna sie przyzwyczaic :) Tak jak przyzwyczailam się do gostka z "SOS MI VIDA" (tu rowniez zapomnialam imienia :P ale grał chłopaka Monity).
Mnie sie wydaje, ze skoro wrozka zmarła, to Lola bedzie do konca Lolą i sądząc po "Switchu" urodzi dziecko :P Takie są moje przypuszczenia ;)
acha, zapomnialam dodac, ze na Youtube mozna obejrzec koncowy odcinek :P ja tego nie zrobie, ale juz po samych obrazkach widac jak bedzie ;)