PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95510}

Largo

Largo Winch
2001 - 2003
7,3 1,9 tys. ocen
7,3 10 1 1945
Largo
powrót do forum serialu Largo

largo

ocenił(a) serial na 10

Czy wiecie może gdzie można znaleź 2 sezon Largo?

ocenił(a) serial na 7
magdziunia24

a może ktoś wie kiedy będzie II sezon na AXN? bo od poniedziałku o 18.00 zamiast 'largo' będą emitować 'wzór'

ocenił(a) serial na 10
anella22

Wydaje mi się, że AXN ma tylko prawa do emisji 1 serii;/

użytkownik usunięty
mate21

Kurcze blade, to niefajnie :-( Ostatni raz 2 serię emitowano w TV 4 na przełomie 2005 i 2006 roku. Ciekawe czy znów trzeba będzie czekać kilka lat na ponowną emisję? Polsat i TV4 mogłyby się postarać. Przedtem nadawali serial bez przerwy, tak mi się przynajmniej wydaje. U nas to nigdy nie może być normalnie. Najpierw w kółko Macieju powtarzają to samo, a potem nie puszczają przez parę ładnych lat.

ocenił(a) serial na 8
mate21

Start drugiego sezonu Largo na AXN Crime 22 czerwca 2010 o 16:05, powtórki 22:10 tego samego dnia i 12:00 następnego.
http://www.axncrime.pl/Series2/1491
No, fajnie, tylko powiedzcie mi ilu z Was ma AXN Crime? bo ja mam np. tylko sam AXN i żegnaj drugi sezonie :/

Lane

ja mam xD ale dziwne, że 1 seria była na AXN a teraz 2 na AXN Crime :/

użytkownik usunięty
Seiya

No to Ci zazdroszczę :-) Ja też niestety nie mam tego kanału. Chociaż... moja kablówka lubi robić numery i co jakiś czas zabierać jedne kanały i w zamian dawać nowe. Przelecę się dziś po kanałach i zobaczę. Może się znajdzie, ale wątpię. Jak nie znajdę, to trzeba będzie czekać, aż gdzieś łaskawie wyemitują.

ocenił(a) serial na 8
mate21

Od jutra/dziś - zależy jak na to patrzeć, bo jest po północy, to podam tak - od 17 sierpnia na AXN 2. sezon Largo o 16.00 od poniedziałku do piątku. Ciekawe czy uda mi się zobaczyć...