a może ktoś wie kiedy będzie II sezon na AXN? bo od poniedziałku o 18.00 zamiast 'largo' będą emitować 'wzór'
Kurcze blade, to niefajnie :-( Ostatni raz 2 serię emitowano w TV 4 na przełomie 2005 i 2006 roku. Ciekawe czy znów trzeba będzie czekać kilka lat na ponowną emisję? Polsat i TV4 mogłyby się postarać. Przedtem nadawali serial bez przerwy, tak mi się przynajmniej wydaje. U nas to nigdy nie może być normalnie. Najpierw w kółko Macieju powtarzają to samo, a potem nie puszczają przez parę ładnych lat.
Start drugiego sezonu Largo na AXN Crime 22 czerwca 2010 o 16:05, powtórki 22:10 tego samego dnia i 12:00 następnego.
http://www.axncrime.pl/Series2/1491
No, fajnie, tylko powiedzcie mi ilu z Was ma AXN Crime? bo ja mam np. tylko sam AXN i żegnaj drugi sezonie :/
No to Ci zazdroszczę :-) Ja też niestety nie mam tego kanału. Chociaż... moja kablówka lubi robić numery i co jakiś czas zabierać jedne kanały i w zamian dawać nowe. Przelecę się dziś po kanałach i zobaczę. Może się znajdzie, ale wątpię. Jak nie znajdę, to trzeba będzie czekać, aż gdzieś łaskawie wyemitują.