PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13003
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Ta, jedną z najbardziej denerwujących rzeczy w 2 księdze jest wątek miłosny, strasznie mnie razi ten więczny trójkącik! Rany, co to jest? Na początku jeszcze rozumiem, ale po końcówce 1 sezonu i w ogóle oni nam jeszcze dają ten sam schemat w 2 sezonie? Czy przez 3 sezon Mako tez nie będzie mógł się wiecznie zdecydować? A tak w ogóle zastnawiałam się czy Korrę i Asami łączy w ogóle jakaś bliższa przyjażń? Na przemianę wymieniają się jednym chłopakiem i nie zauważyłam, żeby nawiązały jakąś bliższą więź przez te 2 sezony... Jedyną rzeczą, która była lepsza niż w księdze 1 to moim zdaniem humor i to, że Korra trochę spoważniała i nie jest już taka szajbnięta i porywcza jak na początku. Czy tylko ja tak myślę, czy jest jeszcze ktoś? ;)

ocenił(a) serial na 9
nutria_00

No nie wiem czy już nie jest tak szajbnięta i porywcza po clipie z 1 odc. 3 sezonu miałabym wątpliwości

nutria_00

Nie wiem, czy zaczęłaś oglądać trzeci sezon, jeśli nie, to wstrzymaj się z przeczytaniem ;)
W pierwszych dwóch odcinkach dobrze widać, że Korra i Asami się zaprzyjaźniły (Korra mówi, że Asami jest jej pierwszą przyjaciółką) i żartują sobie z sytuacji z Mako.

ihatemondays

Nie zaczęłam jeszcze, czekam aż wyjdzie cały :D
oooo to cieszę się, bo szczerze w pierwszych dwóch sezonach jakoś tej przyjaźni między nimi dwiema nie było widać ;)