Cześć od zakończenia 4 sezony legendy Korry minęło już kilka miesięcy, ale chciałem się dowiedzieć czy wiadomo coś o kontynuacji legend avatarów??
Jakiś 5 sezon legendy Korry, albo rozpoczęcie legendy nowego avatara??
http://www.vcpost.com/articles/39629/20150129/legend-of-korra-asami-sato-korra-c artoon-nickelodeon-series.htm tutaj podają że mogą być we wrześniu ze 2 odcinki kontynuujące przygody Korry, ale czy tak się stanie to jeszcze nie wiadomo.
Dzięki :)
Rozumiem, że tym samym nie wiadomo nic na temat jakiegoś nowego sezonu albo nowej legendy :)
Myślę, że Avatar z plemienia Ziemi nie miał by już co pokazać więc nie sądzę. :/
Na razie twórcy dają sobie spokój z nowym Avatarem, chociaż Korry też nie było w planach po zakończeniu Aanga a tu proszę :) Musimy być cierpliwi :)
Wierzę, że nie zrobią sequela Korry filmowej, tak jak zepsuli Legende Aanga w filmie. Jak oglądałam ten film byłam mocno wstrząśnięta.. ;/
a ja chcę dodać tylko swoją opinię i swoje przemyślenia. otóż jak wszyscy wiemy Korra straciła połączenie z poprzednimi wcieleniami. więc wydaje mi się, że stwórcy tak tego nie zostawią i zrobią nową kolejny sezon albo serię gdzie to naprawią. moim zdaniem to nie jest tak, że ten fakt jest trudny do przyjęcia tylko dla fanów, ale dla twórców również. albo Korra to naprawi, albo awatar z Królestwa Ziemi. ot, i moje rozminy
chociaż chyba wolał bym nową serię, z kolejnym avatarem. irytujące było to, że przez całą serię Korra dosteje po tyłku. nie chcę już jej oglądać w tym uniwersum.
No nie wiem ja osobiście uwielbiam Korre a teraz jest z Asami to już ogólnie mógłbym oglądać z jeszcze 4 sezony (ale uważam że skończą Korre i powstanie kolejny Awatar) myślę że będzie próbował odzyskać połączenie z poprzednimi wcieleniami XD