PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13003
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Cześć od zakończenia 4 sezony legendy Korry minęło już kilka miesięcy, ale chciałem się dowiedzieć czy wiadomo coś o kontynuacji legend avatarów??
Jakiś 5 sezon legendy Korry, albo rozpoczęcie legendy nowego avatara??

ocenił(a) serial na 9
qadratt

http://www.vcpost.com/articles/39629/20150129/legend-of-korra-asami-sato-korra-c artoon-nickelodeon-series.htm tutaj podają że mogą być we wrześniu ze 2 odcinki kontynuujące przygody Korry, ale czy tak się stanie to jeszcze nie wiadomo.

olnama11

Dzięki :)

Rozumiem, że tym samym nie wiadomo nic na temat jakiegoś nowego sezonu albo nowej legendy :)

ocenił(a) serial na 9
qadratt

Myślę, że Avatar z plemienia Ziemi nie miał by już co pokazać więc nie sądzę. :/

ocenił(a) serial na 9
carolinekarol

Na razie twórcy dają sobie spokój z nowym Avatarem, chociaż Korry też nie było w planach po zakończeniu Aanga a tu proszę :) Musimy być cierpliwi :)

ocenił(a) serial na 9
olnama11

Wierzę, że nie zrobią sequela Korry filmowej, tak jak zepsuli Legende Aanga w filmie. Jak oglądałam ten film byłam mocno wstrząśnięta.. ;/

ocenił(a) serial na 9
carolinekarol

Popieram. ,,Ostatni władca wiatru" to nie film - to jakaś pomyłka :/

ocenił(a) serial na 9
olnama11

Ten film wygląda jakby był zrobiony na siłę XD

ocenił(a) serial na 10
qadratt

a ja chcę dodać tylko swoją opinię i swoje przemyślenia. otóż jak wszyscy wiemy Korra straciła połączenie z poprzednimi wcieleniami. więc wydaje mi się, że stwórcy tak tego nie zostawią i zrobią nową kolejny sezon albo serię gdzie to naprawią. moim zdaniem to nie jest tak, że ten fakt jest trudny do przyjęcia tylko dla fanów, ale dla twórców również. albo Korra to naprawi, albo awatar z Królestwa Ziemi. ot, i moje rozminy

ocenił(a) serial na 9
Petrus_Kefas

Miejmy nadzieje ze tak będzie ;)

ocenił(a) serial na 10
carolinekarol

chociaż chyba wolał bym nową serię, z kolejnym avatarem. irytujące było to, że przez całą serię Korra dosteje po tyłku. nie chcę już jej oglądać w tym uniwersum.

ocenił(a) serial na 9
Petrus_Kefas

No nie wiem ja osobiście uwielbiam Korre a teraz jest z Asami to już ogólnie mógłbym oglądać z jeszcze 4 sezony (ale uważam że skończą Korre i powstanie kolejny Awatar) myślę że będzie próbował odzyskać połączenie z poprzednimi wcieleniami XD

qadratt

Fajnie byloby gdyby zrobili serial o przygodach Aanga juz doroslego czy cos w tym stylu bo jest bardzo duzo nie wyjasnionych rzeczy. W sumie legenda Korry skończyla sie w 2014 roku moze teraz chca zrobic od razu wiecej sezonow i potem je wypuszacza. Miejmy taka nadzieje.