PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13005
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

jak wrzucałem ten serial to na 100% wpisałem Avatar:Legend of Korra i nie wpisywałem żadnego the !!! wpisałem jeszcze w wolnym tlumaczeniu Avatar: Legenda Korry

ocenił(a) serial na 6
manga_maniak

sory już się wszystko wyjaśniło tylko założycielu strony wszystko pokręciłes i proponuje usunięcie strony!

manga_maniak

taki jest tytuł na imdb.com

ocenił(a) serial na 6
Luelle

ale nie wiesz ze na imdb są sami idioci ? tytuł ( najprawdopodniej a nawet na pewno) to Avatar: The Legend of Korra

ocenił(a) serial na 6
manga_maniak

temat do usuniecia !!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
manga_maniak

nie ma oficjalnego plakatu:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
manga_maniak

Często zapisywane są tak tytuły, ja też nie wiem czemu. A co do plakatu to ja nie widziałam jeszcze żadnego oficjalnego. Może podasz linka?

ania_princess

może manga_maniak znalazł jakieś fanowskie, bo oficjalnych na pewno nie ma:P a to jest jedno jedyne zdjęcie (te, które pojawia się na FW jako poster)

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Tak też podejrzewałam, że znalazł fanarty, ale nie chciałam o nic oskarżać przed zobaczeniem. Ja znalazłam jeden całkiem niezły! Ale tak czy siak, otóż jest jeszcze jedno zdjęcie oprócz tego a tle Republic City. Jest też zdjęcie w którym Korra patrzy w ekran i świecą jej się oczy, a obok pisze, że The Legend of Korra będzie e 2011 roku.

ania_princess

widziałam to, ale nie jestem pewna czy to też nie jest czyjś fanart:P w końcu powstało mnóstwo fanartów przedstawiających twarzy Korry i są tak świetnie zrobione, że by się nie skapowało, że to nie oryginał!:D

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Tak ale myślę, że to jednak oryginał... Albo sama już nie wiem! Natomiast fakt, że fanartów jest bardzo dużo.

ocenił(a) serial na 6
ania_princess

tu macie 2 http://g-e-e-r-s.deviantart.com/art/Avatar-The-legend-of-Korra-172385989
i drugi
http://img836.imageshack.us/i/beztytuurw.png/

ten z imga to znalazłem a jakiejś stronie z avatarem i tam było avatar legend of ...

ale linku zapomniałem ale naszczęście miałem go na PC

manga_maniak

mój drogi... TO są fanarty:P mogleś nawet spojrzeć w pierwszym linku na jakiej stronie to jest - deviantart.com!! przecież to strona gdzie ludzie sobie tworzą!! żaden z tych posterów nie jest oficjalny:P

ocenił(a) serial na 6
Luelle

ale ten drugi to raczej nie bo ma znaczek nicka

manga_maniak

a jaki problem wyciąć i wkleić w fanarta?:P Wierz mi, gdyby to były prawdziwe plakaty to byłyby na oficjalnych stronach:)

Luelle

nawet na dole jest podpis twórczyni: Yamina:)

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Taa... Poza tym wątpię aby nickelodeonowa Korra była taka kanciata jak na drugim plakacie. Natomiast ten pierwszy to majstersztyk! Już wcześniej na niego trafiłam :D Mam w ulubionych. Bardzo mi się podoba.

manga_maniak

Obydwa to Fanarty. Na 100%.

manga_maniak

buahaha co za typ :D
Niby taki maniak mangi, a nie odróżnia oryginału od fanartu...

ocenił(a) serial na 9
manga_maniak

tak sie tutaj zapisuje tytuly,moze byc poporstu legen of korra,czy jakos tak albo the legen of korra to jest cos w stylu..przedrosta ?

ocenił(a) serial na 9
luna15

przedrostka*

manga_maniak

tak dziwnie się podaje tytuły na filmwebie :P radzę się z tym zapoznać http://www.filmweb.pl/user/FAQ_weryfikatorow/blog/529823