jak wrzucałem ten serial to na 100% wpisałem Avatar:Legend of Korra i nie wpisywałem żadnego the !!! wpisałem jeszcze w wolnym tlumaczeniu Avatar: Legenda Korry
sory już się wszystko wyjaśniło tylko założycielu strony wszystko pokręciłes i proponuje usunięcie strony!
ale nie wiesz ze na imdb są sami idioci ? tytuł ( najprawdopodniej a nawet na pewno) to Avatar: The Legend of Korra
Często zapisywane są tak tytuły, ja też nie wiem czemu. A co do plakatu to ja nie widziałam jeszcze żadnego oficjalnego. Może podasz linka?
może manga_maniak znalazł jakieś fanowskie, bo oficjalnych na pewno nie ma:P a to jest jedno jedyne zdjęcie (te, które pojawia się na FW jako poster)
Tak też podejrzewałam, że znalazł fanarty, ale nie chciałam o nic oskarżać przed zobaczeniem. Ja znalazłam jeden całkiem niezły! Ale tak czy siak, otóż jest jeszcze jedno zdjęcie oprócz tego a tle Republic City. Jest też zdjęcie w którym Korra patrzy w ekran i świecą jej się oczy, a obok pisze, że The Legend of Korra będzie e 2011 roku.
widziałam to, ale nie jestem pewna czy to też nie jest czyjś fanart:P w końcu powstało mnóstwo fanartów przedstawiających twarzy Korry i są tak świetnie zrobione, że by się nie skapowało, że to nie oryginał!:D
Tak ale myślę, że to jednak oryginał... Albo sama już nie wiem! Natomiast fakt, że fanartów jest bardzo dużo.
tu macie 2 http://g-e-e-r-s.deviantart.com/art/Avatar-The-legend-of-Korra-172385989
i drugi
http://img836.imageshack.us/i/beztytuurw.png/
ten z imga to znalazłem a jakiejś stronie z avatarem i tam było avatar legend of ...
ale linku zapomniałem ale naszczęście miałem go na PC
mój drogi... TO są fanarty:P mogleś nawet spojrzeć w pierwszym linku na jakiej stronie to jest - deviantart.com!! przecież to strona gdzie ludzie sobie tworzą!! żaden z tych posterów nie jest oficjalny:P
a jaki problem wyciąć i wkleić w fanarta?:P Wierz mi, gdyby to były prawdziwe plakaty to byłyby na oficjalnych stronach:)
Taa... Poza tym wątpię aby nickelodeonowa Korra była taka kanciata jak na drugim plakacie. Natomiast ten pierwszy to majstersztyk! Już wcześniej na niego trafiłam :D Mam w ulubionych. Bardzo mi się podoba.
tak sie tutaj zapisuje tytuly,moze byc poporstu legen of korra,czy jakos tak albo the legen of korra to jest cos w stylu..przedrosta ?