Na stronie moviepilot.com znalazłam artykuł, który zdradza nam parę szczegółów na temat nadchodzącego komiksu (link załączę na końcu).
Oto niektóre informacje:
- Będziemy śledzić romans Korry i Asami (możliwe jest że ukarze się ich pocałunek *.*)
- Akcja komiksu będzie się toczyć tuż po zakończeniu 4 Księgi (nie będzie przeskoku jak w serialu między 3 a 4 księgą)
- Prawdopodobnie zobaczymy wakacje dziewczyn w Świecie Duchów.
- Tak jak w komiksach kontynuujących przygody Aanga i jego kompanów będziemy mieli do czynienia ze skutkami ,,powojennymi".
* dodatkowe info: 23 sierpnia wyjdzie kolejny komiks z serii przygód Aanga:
Avatar: The Last Airbender Smoke and Shadow: Part One
Data i tytuł z serialu Korry nie jest jeszcze znana.
oto link: http://moviepilot.com/posts/2015/07/15/legend-of-korra-comics-will-focus-on-korr a-and-asami-s-relationship-3381669?lt_source=external,manual,manual
Dajcie znać co o tym sądzicie i co byście chcieli zobaczyć w tym komiksie :D
Jak mówiłem wcześniej - proces Kuviry. W dodatku chciałbym zobaczyć ślub, dużo strip Pai Cho, dużo niewinno-przypadkowych pocałunków kończących się czymś więcej (okej, dwa ostatnie prawdopodobnie nie będą miały miejsca, ale powiedzmy sobie szczerze, że strip Pai Cho ma potencjał). Jest tyle rzeczy ile bym chciał, że już sam nie wiem. Przyjmę wszystko!
Btw. Komiksy nie będą tylko o Korrasami, co jest też dobre. Może Korra, jakimś cudem, odzyska połączenie z poprzednimi Awatarami? Rozwój Future Industries.
Nadal liczę na wydanie kompletne ścieżki dźwiękowej.