PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 12960
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Paramount zastanawiało się czy nie lepiej wypuścić aktorską wersję Korry, niż 2. część
przygód Aanga. Co wy myślicie na ten temat?

ocenił(a) serial na 7
Miyata

Yyy... A dlaczego Paramount miałby robić coś czego nie jest twórcą?

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

własnie ??

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Dopiero co wstałem więc nie dziwcie się, że piszę głupoty >< . Nie znam się na angliku za bardzo. Tu macie ową informację : http://ultimatekorra.blogspot.com/2012/08/LOK-Movie-Rumors.html

ocenił(a) serial na 7
Miyata

A to ciekawe... Paramount chce zrobić film o Korze tak jak Nicklodeon zrobił 1-szą księgę TLA. Budżet na ten film ma wynieść nie więcej niż 100 mln dolarów, co jest średnią jeśli chodzi o filmy. Piszą, że seria zasługuje na dobrą adaptację filmową, a nie " średnią" jak to było z poprzednim filmem . Jeśli Nickelodeon się zgodzi to oni zrobią ten film zamiast ich. Ciekawe by to było...

Wydaje mi się, że powinni to zrobić. TLoK tylko by zyskał na tym. I wtedy może byśmy zobaczyli film godny serialu animowanego :D

Straiker07

Moja jedyna odpowiedź na to: NIE. ZDECYDOWANIE NIE.

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Ale czemu? Fajnie by tak zobaczyć realną wersje amona.. Może z tym by im się udało bo ma 2 x mniej odcinków niż księga Aanga.

Miyata

Nie, bo znów wypuszczą takie g*wno jak film Shyamalana...

ocenił(a) serial na 7
Luelle

On i już tak nic nie zrobi :P A jak jest zainteresowana jakaś porządna wytwórnia zrobieniem takiego filmu, to czemu nie. Ja nie mam nic przeciwko takiemu zabiegowi. Na pewno nie zrobią takiego shitu jak Shyamalana....

Straiker07

Moim zdaniem to zły pomysł, może nie jestem znawcą ale nie kojarzę żadnej dobrej ekranizacji jakiejkolwiek kreski:.... :

ocenił(a) serial na 7

Może i macie rację. Jak tak sobie przypomnieć jakąkolwiek próbę zrobienia filmu na postawie animowanej produkcji to rzeczywiście nic dobrego jeszcze nie było ;)

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Ajj głupoty gadacie. Death Note znacie? Zrobili z animca b. dobry Live-Action :D

ocenił(a) serial na 7
Miyata

W sumie to mi to wszystko jedno. Jak zrobią to dobrze, jak nie zrobią to też dobrze ;)

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Wielu fanów jest podekscytowanych z tej informacji. Podobno jakiś dobry reżyser ma to nakręcić.

ocenił(a) serial na 7
Kawiis

Jeszcze nie dostali nawet pozwolenia na to, a ty już o reżyserach piszesz :P Nie wiadomo czy w ogóle Nickelodeon pozwoli za takie coś, żeby ich produkcję zrealizowała inna wytwórnia filmowa.

Straiker07

Hm, no to ja słyszę informację, że ma to być film animowany, a nie aktorski ;)

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Też o tym słyszałam. Ogółem jest wiele informacji i już nie wiadomo co ma być prawdą.

Straiker jak już napisałam, jest wiele plotek i po prostu gdzieś o tym czytałam.

ocenił(a) serial na 7
Kawiis

Heh... Znowu sprzeczne informacje. Już to przerabiane było :P Zobaczymy jak się rozwinie sytuacja, bo już niczego nie można się dowiedzieć. Dziesiątki plotek i mętlik w głowie...

ocenił(a) serial na 10
Luelle

zgodze sie z tobą w 100 procentach

użytkownik usunięty
Miyata

Hmm, będą mieli trudne zadanie, bo zmieścić najważniejsze momenty serialu w ok. 2 h będzie trudno. Ucierpi na tym pewnie wątek Lin, dzieci Tenzina, pro-bendingu. Ciekawe, co zrobiliby z uczuciami Mako do Asami i Korry. Tam po jakimś czasie stwierdził, że bardziej kocha Korrę, a w filmie? Tylko żeby nie powstało typowe love story. Mam parę wątpliwości, ale obejrzałabym, gdyby twórcy filmu dobrze się spisali, a film zyskał uznanie :)

ocenił(a) serial na 7
Miyata

Mam kolejne informacje (nieoficjalne). Film miałby być film animowany tak jak Luelle wcześniej napisała, a nie zwykły film z aktorami. Ponadto fabuła miałaby się skupiać na okresie tych 6 miesięcy między kolejnymi księgami. Chcieliby pokazać w tym filmie następstwa "reżimu" Equalistów, ale też inne problemy jakie powstały po "małej wojnie" W Republic City.

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Czyli zobaczymy co się wydarzyło od razu po obaleniu Amona.? (Trochę nie zrozumiałam xd) Jeżeli tak, to będzie to bardzo ciekawe, coś innego a nie to co już znamy.

ocenił(a) serial na 7
Kawiis

Można by tak powiedzieć ;) Całkiem by to było ciekawe. Zawsze mnie zastanawiało co się działo z bohaterami między księgami w TLA, a teraz może zobaczymy co się wydarzyło po 1. Księdze TLoK.

ocenił(a) serial na 10
Straiker07

Tak ogólnie to wiadomo co się wydarzyło między tylko że nie tak dokładnie i nie zostało pokazane. Szczerze mówiąc chciała bym to zobaczyć. =p

ocenił(a) serial na 7
Kawiis

To tylko ogóły. Wierzchołek góry lodowej ;) Przez te 6 miesięcy mogło się znacznie wiele wydarzyć.