PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13005
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

http://www.youtube.com/watch?v=yiv8e2AC4n0

ocenił(a) serial na 9
kotek1489

Super! Jeszcze animację muszą nieco dopracować, ale zbliżamy się znacznie do premiery. Zaraz, zaraz... Czy to czerwone to to był smok? I czemu Korra walczy z członkami white lotousu? Nie mogę się doczekać premiery!

ocenił(a) serial na 9
kotek1489

"To czerwone" to był smok, ale ciekawsze jest, kto siedzi na jego grzbiecie.

http://25.media.tumblr.com/3b750789889e0389b1b423b51aa9dd26/tumblr_n12tx06El01rf 2fvso3_500.jpg

Czyżby Zuko?

ocenił(a) serial na 9
kotek1489

Coś czerwonawego rzeczywiście ma na twarzy (blizna?), ale rozdzielczość obrazu jest zbyt niska aby to stwierdzić na 100%...

ocenił(a) serial na 10
kotek1489

Taki tam sobie dziad 100 letni siedzi ;D

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

100% na Zuko ponieważ
Odcinek 1: A new era begins
odcinek 2: The earth queen
3; THE TALE OF ZUKO (Opowieść o Zuko)
4: Acceptance

ocenił(a) serial na 10
Nasgoth153

Serio? Fajnie by było, jestem ciekawa jak potoczyły się jego losy.... i co było z jego matką. :)

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

Czy żyła a jeśli tak to czy ją odnalazł. :)

ocenił(a) serial na 10
Zelcia22

A co do premiery nie jestem pewny czy to potwierdzona i oficjalna informacja ale premiera 3 sezonu kwiecien/maj

ocenił(a) serial na 10
Nasgoth153

Jednak raczej dobra informacja od Bryan Konietzko.:
It may be hard to believe since Book 3 hasn’t even aired yet (SOON!), but we just had the final Korra animatic meeting this afternoon for the Book 4 series finale episode. It’s been bittersweet saying goodbye to so many amazing crew members as their teams have rolled off the production these last few weeks. Pictured here, left to right: Melchior Zwyer (director), Lauren Montgomery (supervising producer), Joaquim Dos Santos (co-executive producer), Ki-Hyun Ryu (supervising producer), me, Owen Sullivan (assistant director), and Mike. In hindsight, I wish we had lined up this shot so it looked like the Mac desktop tiger’s ears were sprouting from Mike’s head.

P.S. Though we had the animatic meeting, that still means there’s a TON of work left to do on Book 4. That is still part of the pre-production process.

8:25PM

bryankonietzko tumbrl com

ocenił(a) serial na 10
Nasgoth153

Fajnie ;))

ocenił(a) serial na 9
Zelcia22

Yeah!!! Nie mogę się już doczekać!

ocenił(a) serial na 10
Leanney

Świetnie :)
Jakby ktoś dowiedział się, kiedy będzie premiera to niech napisze :3

ocenił(a) serial na 10
Desedena

Mam nadzieję ze szybko ...

ocenił(a) serial na 7
Zelcia22

taki little spoiler :D dla fanów Amarykańce wydawały komiks o awatarze i tak mamuśka Zuko żyje co więcej i Zuzu i Azuzu spotkali mamusię a także dowiedzieli się że mają przyrodnią siostr

ocenił(a) serial na 10
rei_hino17

Nieźle. Fajnie by było żeby to pokazali w następnej księdze w jakiejś retrospekcji zuko ;))

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Ja pierdziele...dzięki za spoiler.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

Sorki napisałam że spoiler nie trzeba było czytać po tym słowie :P

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Jestem wzrokowcem. Czytam pełnymi zdaniami.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

a zresztą to żaden spoiler każdy każdy kto się interesuje tematem dawno już o tym wie :P komiksy są dostępne na necie od dawna po angielsku ale idzie się domyślić o co chodzi http://www.mangaeden.com/en-manga/avatar-the-last-airbender---the-promise/
http://www.mangaeden.com/en-manga/avatar-the-last-airbender---the-search/

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Spoiler. Nie dla każdego takie niszowe produkcje są priorytetowymi tytułami, bo uwierz lub nie, są o wiele, wiele, WIELE ciekawsze komiksy.

ocenił(a) serial na 7
Bartonson12

nie no serio dzięki może i są ale każdy lubi co innego i mi osobiście bardzo się te komiksy podobały zazwyczaj czytuje mangi ale te o Avatarze wg mojej oceny zaliczam do tych lepszych. Sorry ale to nie moja wina że czytasz całymi zdaniami :P Dla mnie po obejrzeniu serialu było najważniejsze dowiedzieć się czegoś o mamuśce zuzu no i się dowiedziałam :D

ocenił(a) serial na 9
rei_hino17

Czekają u mnie od kilku miesięcy na półce. Przeczytam jak nadrobi się Batmucha i inne serie z New 52. Recenzje nawet pozytywne, więc pewnie będe się bawił na plusie.