PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13003
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

No i w końcu wiemy co się stało z matką Zuko i kto jest jego ojcem. :D
Tu jest link do filmiku w średniej jakości, ale wszystko da się odczytać http://www.youtube.com/watch?v=Aqb3N1O5tSI

Kitty456

Fajnie się to czyta. Po dwóch pierwszych partach bałem się, że Zuko naprawdę nie jest synem Ozai'a. Skończyło się trochę zaskakująco, przynajmniej dla mnie. Szkoda, że bardziej nie był poruszony temat relacji Azuli z Ursą.

omyk123

Dokładnie. Mi się wydaje, że trochę za dużo czasu poświęcili temu rodzeństwu z plemienia wody, a za mało na relację Zuko i Azuli z Ursą. Ogólnie mógłby ten komiks być dłuższy, ale i tak bardzo mi się podobał. Teraz tylko czekać do marca na The Rift. Ciekawe czy tam poruszą coś na temat Azuli...

ocenił(a) serial na 6
Kitty456

fajne było gdy by okazało się ze Amon przeżyw ten śmiertelny wypadek i opanował np magie ognia ,ziemi do poziomu Potężny mag, i dowiedział się jak zablokować energie CHI . żeby był jeszcze groźniejszy dla Avatara :)

ocenił(a) serial na 8
Kitty456

Tu i ówdzie można już dorwać piękną wersję HD w formacie .cbz.

Komiks pierwsza klasa, chociaż trochę w pośpiechu - jak na kobietę która 10 minut wcześniej dowiedziała się, że miała dwójkę dzieci wcześniej (i to jakich - Fire Lord i psychopatka, którzy notabene zdążyli rozwalić jej dom, srsly) to dość szybko zgodziła się na przywrócenie pamięci...