Co wy sądzicie o parze Korrasami? ja jestem tolerancyjna ale nie uważacie, że Korra powinna zostać sama np. tak ja Elsa z Disneya. (heh ;>) No wiecie ona w końcu do Mako nie pasowała a Bolin ma Opal (swoją drogą uwielbiam tę parę <3). Co myślicie?
Ja byłam pewna, że skończy jako singielka xd Nie zniosłabym tego, że skończyłaby z Mako (wybaczcie fani Makorry) ale oni do siebie zdecydowanie nie pasowali (tak jak już pisałaś dx uwielbiam powtarzać xd). No ale z drugiej strony podoba mi się to, że pokazali biseksualistki w kreskówce na Nickelodeon. Żyjemy w XXI wieku nie można tego zawsze ukrywać że są różne orientacje seksualne na świecie :)
Tak masz racje ;) Słyszałam teorie ze ona moze lubić dziewczyny bo pierwszym avatarem był Wan facet. Tylko jak to sie ma do tego skoro ona straciła cała więź z poprzednimi avatarami. Swoją droga jestem ciekawa czy następny avatar tez będzie miał przerwana wież czy tez nie :)
Ja także ale wydaje mi się, że kolejny Avatarzy na początku mieliby tylko kontakt z Korrą ;)
Na pewno ciekawe połączenie Korry i Assami, ale osobiście wolałbym większe zaskoczenie, gdyby Korra zakochało się w Zaheerze to było by coś.
Na prawdę uważacie, że końcówka 4-tego sezonu ukazała Korrę i Asami jako biseksualistki? Nie żywię nienawiści do innych orientacji seksualnych, ale moim zdaniem nic takiego tam nie było. Wydaje mi się, że to po prostu przyjaźń. :D
Dobra, znalazłem info od jednego z autorów "Legendy", że faktycznie wkroczenie do duchowego portalu bohaterek symbolizuje ich przejście z relacji przyjaźń na coś więcej. Tu jest sznurek do artykułu jakby ktoś chciał: http://www.ibtimes.co.uk/legend-korra-korrasami-lesbian-relationship-confirmed-b y-show-creator-mike-dimartino-1480762
MY MIND IS BLOWN.