PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=590629}

Legenda Korry

The Legend of Korra
2012 - 2014
7,7 13 tys. ocen
7,7 10 1 13005
8,0 6 krytyków
Legenda Korry
powrót do forum serialu Legenda Korry

Cześć forumowicze, dawno mnie tu nie było, i widzę, że na forum zrobił się bałagan, więc postanowiłam założyć osobny temat dotyczący ostatniego odcinka. Po trailer'rze można wywnioskować, że będzie to bardzo widowiskowy episod, mam nadzieje że Tenzin wkońcu pokaże na co go stać, w całym serialu brakuje mi chyba najbardziej tych widowiskowych, epickich walk, choć muszę przyznać że po walce Korry z Tarlokkiem (przepraszam, nie wiem jak się pisze jego imię :P) nie odczuwam już takiego niedosytu. Wracając do trailer'a, chyba najbardziej przeraził mnie widok maski Amona na pomniku Aanga! :D nie mogę się doczekać, gdy w końcu ujawnią, kim na prawdę jest ten facio w masce, przeraża mnie cała ta tajemnicza otoczka wokół niego, ale jednoczeście intryguje. Liczę w finale serii na bardzo dużo widowiskowych walk :D

ToxicFlower

Finał za niecałe 2 tygodnie. Na razie martwię się by przeżyć odcinek, który będzie w tą sobotę... O_O Patrząc na to, co się dzieje w tej Księdze, to nie mam pojęcia jak przeżyję drugą O_O

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Na początek trzeba jakoś dożyć ten rok do premiery drugiej księgi :P

aoi7

taak, z tym może być duży problem :P

ToxicFlower

A mógłby ktoś podać link do trailer'a tych ostatnich odcinków? Bo ja nie mogę nigdzie znaleźć ;/

ocenił(a) serial na 9
mysz125

http://www.youtube.com/watch?v=3PM89lr8TwM

ToxicFlower

http://www.youtube.com/watch?v=3tJQzFYI_NI&feature=player_embedded nowy trailer finału 1 Księgi ;)

ocenił(a) serial na 7
Luelle

Przecież to ten sam trailer, nic nowego nie wnosi tylko pokazali jako dodatek oko Amona. Nie wiem po co wypuścili 2 niemalże identyczne promo.

Straiker07

Wiem, bez sensu. Widać tylko nowe ujęcia Amona :P Ja tam w sumie się cieszę - nie chcę by zbyt dużo ujawniali...

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Zaraz zaraz, czegoś nie rozumiem, już finał serii? A nie miało to mieć ze 20+ odcinków? Dopiero serial zaczął się rozkręcać, a tu już koniec, wow.

ocenił(a) serial na 7
Protector

Gdzie wyczytałeś, że seria ma ponad 20 odcinków. 1-sza seria ma 12 odcinków, a w tą sobotę będzie już 10 odcinek, a w następną sobotę będzie finał składający się z 2-óch ostatnich odcinków serii. Natomiast 2-ga seria będzie prawdopodobnie w przyszłym roku i ma mieć 14 odcinków. Jeszcze nie jest wykluczone, że będzie jeszcze 3 seria, ale na te informacje trzeba poczekać ;)

Protector

Na filmwebie jest błąd. Ktoś złączył 2 sezony w jeden.

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Dzięki teraz już wszystko jasne, byłem nie doinformowany.