nie wiem ale jak obejrzałem ten odcinek widziałem te ulgę u bohaterów, że wszystko jest w porządku (choć wiele wątków nie rozwiązanych) najbardziej chce nawiązać do ostatnich scen wtedy gry bohaterki mówią że idą na "wakacje" i ta scena gdy trzymając się za ręce wchodzą do portalu i patrzą na siebie, poczułem że twórcy chyba przegięli bo sam już nie wiem co o tym myśleć czy one po prostu były najlepszymi przyjaciółkami czy morze już czymś więcej czy czasami to już nie była przyjaźni a miłość, no wiecie o jaką miłość mi chodzi jakoś nie mogę tego ogarnąć wiem że pewnie za tydzień zapomnę już o tej sprawie ale i tak warto wiedzieć, dziękuje tym którzy wytrzymali do końca trochę się rozpisałem a moja ortografia najlepsza nie jest pomorze mi wujek Google pewnie.
PS: właśnie sobie przypomniałem że korra napisała list tylko do asami, to też jest zastanawiające
chociaż może przesadzam, i jest to moja nadinterpretacja.
Twórcy serialu zaraz po jego zakończeniu potwierdzili że te postacie są razem. Poza tym ostatnio wyszła pierwsza częsć komiksu pt."Turf Wars" i własnie w tym komiksie jest pokazane że są razem min. SPOILER pocałowały się , z resztą w całym tym komiksie jest tak dokładniej pokazany ich związek.