PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742874}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12605
4,4 7 krytyków
Legends of Tomorrow
powrót do forum serialu Legends of Tomorrow

Po kilku odcinkach,dałam sobie spokój z oglądaniem.Uznałam że serial jest po prostu słaby.Ciekawi mnie czy jego jakość w dalszych odcinkach się poprawiła czy też nie.

ocenił(a) serial na 6
basiula9

Pierwszy sezon to koszmar. Ale drugi już jest spoko. Tylko żeby nie mieć dziury fabularnej powinno się obejrzeć chociaż finał pierwszego.

ocenił(a) serial na 6
Jasiuuu7

Czyli sytuacja taka sama jak w Agentach Tarczy,pierwszy sezon beznadziejny a drugi bardzo dobry.W wolnym czasie spróbuje nadrobić.

ocenił(a) serial na 7
basiula9

Nie do końca "dobry", zależy czego oczekujesz. Każdy odcinek to inny moment w historii, serial jest najbardziej przygodowy ze wszystkich, momenty akcji i postaci są w dobrych proporcjach (co było największą wadą 1 sezonu). Przez to bardzo przyjemnie się go ogląda. Ale to że coś się przyjemnie ogląda to nie znaczy, że jest dobry. Jeśli nie potrafisz zaakceptować tego, że nic tu nie ma sensu, że wszystko postawione jest na dobrą zabawę, odpuść. Ten serial nie ma scenariusza. Walka z konfederackimi Zombie w wojnie secesyjnej - wygląda świetnie, dużo zabawy oglądając - ma to sens? Absolutnie nie. Wszystkie seriale CW są pod tym kontem debilne, tutaj zaakceptowali, że nie maja scenariusza wiec po prostu dobrze bawią się durnotą.

ocenił(a) serial na 6
robhans

Nowe odcinki moich ulubionych seriali (Chirurdzy,Czarna lista,Gotham) dopiero po nowym roku więc z nudów obejrzę LoT.