Legends of Tomorrow
powrót do forum 1 sezonu

Najlepszy sezon - 1

ocenił(a) serial na 5

Ostatnio wróciłam do początku Legend i jak myślałam, ze się zanudzę na smierć tak uważam, ze to najlepszy sezon. Rip jako przywódca, jest chemia między Snartem a Lance. W kolejnych sezonach z Micka oraz Raya zrobili głupokow, jak z Joeya w Friendsach i to dosłownie. Wcześniej Atom wypowiadał się na tematy związane z nauka i potrafił podejmować szybko trafne decyzje. Jak go ktoś obraził to potrafił odpowiedzieć, obecnie śmieje się jak głupi do sera z byle powodu, ktoś po nim jedzie, a on „szuka” dobrej strony. Nawet Constantine przestał być mroczny. Trochę chciałabym powrotu tamtych legend.

ocenił(a) serial na 8
kukarda

No nie - Jak widzisz serial poszedł w totalnie inny ton niż na początku i to powoli staje się już jego znakiem rozpoznawczym. Na boga a nwjnowszym odcinku mielismy Disneyowski Musical - normalnie rysowana animacja xD xD xD Także to będzie pocieszna fajna komedyjka która jeszcze nie raz nas zaskoczy ale nie w taki sposób jak oczekujesz. W takim celu zapewne musiał powstać by nowy serial w ramach arrowverse który skupiał by "poważne" postaci a nie śmieszków. No, ewolucja tego serialu mi akurat przypadła do gustu ale jednak nie ukrywam że moim zdaniem delikatnie przegięli -bo sztuką , mega sztuką jest zrobić tragikomedię - żeby nie szukać daleko - Patrz Thor Rangnarok/ Strażnicy Galaktyki -beka na maxa a momentów tragicznych i autentycznie smutnych nie brakowało. Legndy poszły tak Mocno w komedię że trudno tam już o wzięcie czegokolwiek na poważnie. Co jednak może na dłuższą metę zaszkodzić temu serialowi....