PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606525}

Lego Hero Factory: Pierwsze akcje rekrutów

LEGO HERO Factory: Rise of the Rookies
2010 -
5,3 221  ocen
5,3 10 1 221
Lego Hero Factory: Pierwsze akcje rekrutów
powrót do forum serialu Lego Hero Factory: Pierwsze akcje rekrutów

Stosunek do Bionicle

użytkownik usunięty

Co waszym zdaniem jest lepsze - Hero Factory czy Bionicle? Bo Bionicle miało znacznie bardziej rozbudowaną fabułę i więcej setów, a i Hero Factory ma swoich zagorzałych fanów...

ocenił(a) serial na 9

Lubię zarówno jedno jak i drugie, niestety we wcześniejszych moich latach się nie bardzo interesowałem zestawami i historią BIONICLE ale za to nadrabiam teraz zaległości, a HERO FACTORY również mnie pochłonęło. Wizja stacji w której się projektuje bohaterów, mechaniczne istoty zdolne do odczuwania emocji oraz do dokonywania heroicznych czynów była genialna. Zawsze jak nachodziła mnie ochota robiłem fuzje tych dwóch ciekawych i porywających uniwersów. Np. gdy super-złoczyńca z gangu Von Nebuli atakował wioskę matoran to wysyłałem Stormera i Bulka by temu zaradzili, ale otrzymali nieocenione wsparcie ze strony Nuju i Whenuy (Toa Hordika). Ale tak szczerze to oba są genialne.

użytkownik usunięty
BartekCh_Film

Szkoda, że ten pomysł z G2 nie wypalił, bo miał ogromny potencjał... Ale nigdy nic nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 9

Był wręcz genialny! Sam posiadam dwa egzemplarze z 2015r. jako sety były według mnie rewelacyjne, tylko szkoda że nie pociągli tego dłużej... No i szkoda że wszystko jest trzymane w atmosferze dla dzieci, gdyby zrobili film wysokobudżetowy to na pewno by pobiło zarówno AVENGERS jak i STAR WARS. Ta historia jest tak epicka, że aż szkoda że jej potencjał skończył się na zabawkach dla najmłodszych, gdyby pozwolili temu zaistnieć... To WŁADCA PIERŚCIENI niech się chowa...