Nie ukrywam, że tak naprawdę jedyną dobrą sceną w tym serialu jest czołówka.
No przepraszam bardzo, ale ten serial jest tak naciągany, że ciężko naprawdę go oglądać.
Wymiękłam po 15 minutach( jak zobaczyłam bodajże przeszczep płuc, które wyglądały jak takie, co
można je dzieciom w sklepie z zabawkami kupić ;))
Po za tym straszne podobieństwo do Grey's Anatomy.( i zauważyłam to zanim stałam się fanką
GA)
jednym słowem, polskie seriale schodzą na psy..
Nie przeszczepiali płuc w tym serialu ani razu. Nerki, owszem, ale nie płuca O_o
Z całym szacunkiem, ale jesli nie wiesz, co to było, to skąd wiesz jak powinno wyglądać?
Jak dla mnie, realizmu jest dosyć, zakrwawione wnętrze czlowieka to nie jest mój ulubiony widok i nie dla flaków ten serial oglądam...
Polskie seriale rzeczywiscie nie należą do pierwszej ligi, ale kilka da się oglądać bez zgrzytu. "Lekarze" właśnie do nich należą. Póki co.
"jednym słowem, polskie seriale schodzą na psy.."
Kompletnie się nie zgadzam, takie seriale jak Lekarze, Prawo Agaty, jako tako jeszcze trzymają poziom i ogląda się z przyjemnością i zaciekawieniem. Porównując budżet GA, a Lekarzy napewno zrozumiałabyś dlaczego ten serial jest mniej realistyczny.
Otóż to, bardzo dobrze powiedziane. Pod względem budżetu polskich seriali czy filmów, jeszcze długo nie dorównamy poziomem zachodnim produkcjom, tak więc nie ma co tak szczegółowo porównywać. Tak czy inaczej, producenci "Lekarzy" wykorzystali chyba max możliwości jakie mieli i serial ten jest naprawdę dobry.