PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29232
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

dobrze że ten serial będzie zdjęty z anteny bo bez Małaszyńskiego ten serial nie jest/był ten sam. Jedynie wczorajszy odcinek był fajny z tym dzieckiem z zespołem Aspergera.

kinomanka_13

TVN powinien lepiej dobierać aktorów do odgrywania głównych ról. Na początku serial miał potencjał i dobrze się zapowiadał, ale po odejściu Małaszyńskiego posypał się główny wątek, który potem próbowano zastąpić jakimiś innymi wątkami,miały one "zamaskować" brak głównej męskiej postaci w serialu. Podobnie było z Magdą M. Serial nie był może jakiś wysokich lotów, ale był bardzo popularny, miał swoich fanów, którzy wybłagali producentów o jeszcze jeden sezon i spokojnie mogliby nakręcić jeszcze jeden sezon, może nawet dwa, a za względu na zły dobór aktorów, którzy odgrywali główne role, serial musieli zakończyć na 4 sezonach, ponieważ większość aktorów nie chciała już w nim grać i podobnie jak w Lekarzach, w przypadku Maksa Kellera, Paweł Małaszyński nie chciał już dłużej grać Piotra Korzeckiego. Być może gdyby nie rezygnacja Pawła, a w konsekwencjach uśmiercenie Maksa to serial nadal byłby popularny i emitowany. Więc jeżeli TVN chce mieć serial na antenie dłużej niż 2 lata to ludzie odpowiedzialni za castingi powinni lepiej dobierać aktorów, żeby nie było podobnych sytuacji.

ocenił(a) serial na 2
Sopra_2

serial, podobnie jak film, musi mieć przede wszystkim scenariusz(dłuższy niz odcinek pilotowy) zanim dobierze sie odpowiednich aktorów. ten serial nie ma scenariusza, ma jedynie powtarzane w kółko schematy ktore kazdy juz widzial po sto razy, dlatego oglądalność spada.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Ja również się cieszę, że TO JUŻ KONIEC! Kolejne odcinki mnie co raz to bardziej męczyły, przerwać oglądania nie chciałem mając nadzieję, że poprawi się jakość odcinków, lecz tak się nie stało. A najbardziej rozwalił mnie w ostatnim odcinku telefon do Bosak z Ministerstwa <LOL>