PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620228}
7,4 986  ocen
7,4 10 1 986
7,3 3 krytyków
Life's Too Short
powrót do forum serialu Life's Too Short

Pierwszy odcinek doskonały. Fani "The Office" i "Extras" powinni poczuć się tutaj jak w domu. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki i na rozwinięcie historii.

Drugi odcinek zabija jeszcze bardziej :) Rewelka!

ocenił(a) serial na 7
randalll

Zdecydowanie. Dawno Deppa się dobrze nie oglądało, chyba ostatni raz w Las Vegas Parano, z resztą zagrał tutaj dość podobnie. Sceny kiedy każe tańczyć Warwickowi albo stać w sedesie są po prostu fantastyczne

użytkownik usunięty
ElDuderino

Ale bardzo ciężko mi się oglądało końcówkę. Po prostu była tak żenująca (ale nie w negatywnym sensie, po prostu taki strasznie niezręczny, choć zabawny rodzaj komizmu), że oglądałem ją przez palce... Tak czy siak odcinek świetny.

ocenił(a) serial na 3

Serial to dno pełne żenujących dowcipów?, które faktycznie wymagają od widza odwracania głowy od ekranu i o ile w np. the office us zenujące zachowania szefa były faktycznie śmieszne albo budziły pozytywne emocje to tutaj trudno przywiązać się do głownego bohatera bo po prostu jest wredny i nieśmieszny i próżnu. Jakbym chciał oglądać w tv program o poniżaniu karłów to odpalił bym Fort Bouyard a nie komedie. Po scenariuszu Gervaisa i angażu hollywodzkich gwiazd spodziewałem się produkcji AAA a nie ...czegoś takiego... dawno nie widziałem tak drętwego serialu, szkoda.