Zwiastun pod tym linkiem :
http://www.videodetective.com/tv/the-client-list-i-miss-back-when/425893
SPOILER !!!!
Nikki how could you ?????????
Byłam pewna, że Greg śledzi Riley osobiście bo chyba tylko jemu lista chodzi po głowie. A tu taka skucha.
Swoją drogą ale niektórzy klienci mają zachcianki , że niby pompony ? LOL
Ps. Ciekawe jak się Jennifer pracuje z J. Schaech'em ( Greg ), z którym spotkała się na planie " A życie kołem się toczy ".
Od początku mnie NIkki denerwowała tą swoją barwą głosu. Jakby nieudolnie przeprowadzono operacje strun głosowych. Ciekawe co z tego wyniknie,gdy jeszcze dodatkowo ma dostęp do dokumentacji finansowej SPA.
A ta lista klientów już nie była przeglądana przez osoby trzecie w pilocie II sezonu?
Ile jeszcze zostało odcinków do finału? Albo źle zrozumiałem zwiastun albo na filmwebie wkradł się błąd.
Ja też jestem skołowana z tymi odcinkami :)
Na następny ( czyli na 12 ) musimy niestety poczekać do 2 czerwca. W zwiastunie mówią, że do finału pozostały jeszcze dwa odcinki czyli wygląda na to, że będzie ich w sumie 14. Ale na Wiki piszą, że odcinków będzie 15 z tym, że 14 i 15 mają zostać wyemitowane 16 czerwca. Czyżby szykował się jakiś specjalny finał ?
Podoba mi się Selena miotana zazdrością ;). Greg postawił Nikki ultimatum : albo lista albo wraca do klubu. Ciekawe co zrobi ? W ogóle to jakim cudem ona znowu się spiknęła z tym gościem, skoro ma w salonie systematycznie napływające pieniądze i dzięki temu spokojniejszy umysł do nauki ( o ja naiwna :) ). Pewnie Nikki wygadała się o liście.
Wiadomo już coś na temat III sezonu ?