Locke & Key
powrót do forum 3 sezonu

Najpierw myślałam, że jest to matka ale w 3 sezonie najmłodszy z rodzeństwa przechodzi sam siebie, wcześniej też mnie denerwował ale w najnowszym sezonie jest kompletnie nie do zniesienia..

herrera

Dokładnie. Debilizm tęgi kolesia jestt nie do zniesienia. Mógłby spaść w przepaść czy coś i uwolnić świat od swojej głupoty

kasiapiotr

czemu tak sie oburzasz i piszesz takie rzeczy

ocenił(a) serial na 3
herrera

Dziękuje, za ten komentarz.. Dzięki niemu też mogę dorzucić swoje 5groszy..
Właśnie jestem w trakcie 3 sezonu, odcinek 3... Od samego początku nie lubiłam tego najmłodszego bo działał tak bezmyślnie, że mnie nosiło. Ale z kluczem czasu to co robił to było tak głupie że aż wyłączyłam serial żeby odetchnąć... Dlaczego bohaterowie tam wyłączają myślenie?

ocenił(a) serial na 7
herrera

W tym serialu nieirytyjace postacie mozna policzyc na palcach jednej reki, a to i tak będzie dużo.

ocenił(a) serial na 8
herrera

Rozumiem wasz ból, jednak żeby być trochę sprawiedliwym to muszę powiedzieć, że to jednak głupi dzieciak, stąd czasami robi głupie rzeczy.

Tomek59_fw

nie trzeba od razu pisac takich rzeczy

ocenił(a) serial na 8
sekretne_kontotototot

Jakich rzeczy?

herrera

Zgadzam się, Body powinien w pierwszej kolejności wylądować w studni

Renia666

rozumiem ze to serial ale czemu tak ni milo

ocenił(a) serial na 4
herrera

Ten młody w tym sezonie to jakieś nieporozumienie.... Serio mogliby uśmiercić jego postać.

herrera

Mnie rozwaliło, jak na początku chciał się bronić dildosem z Star Wars. Serio myślał, że pseudo miecz świetlny z plastiku go obroni? Nieważne, że dwie szable zwisają nad kominkiem. Lepiej mieć w ręku plastikowego patyka.

ocenił(a) serial na 7
Karbulotek

Chodziło o generowanie światła które rozproszy cienie, stal im nie straszna. Zgadzam się jednak z założycielem tematu.

Karbulotek

dobra ale ten kom jest nieodpowiedni i to przesada

herrera

Ja jestem dopiero na początku pierwszego sezonu ale póki co to młody jest po prostu dzieckiem. Stąd głupie decyzje. Mnie najbardziej denerwuje Kinsey.. nie mogę jej znieść, zobaczymy co dalej ;)

Ciocia_pati

Ja dałam radę dojść tylko do 5go odcinka 1go sezonu. Jestem fanką fantasy, ale tutaj poziom braku fantazji w zachowaniach całej trójki głównych bohaterów przekracza wszelkie moje granice. Myślałam,  że najmłodszy ma jakieś spektrum albo opóźnienie psychiczne,  że się tak zachowuje,  ale to jednak głupota scenarzysty i reżysera.