Dwa sezony tego serialu zostały wyemitowane bardzo szybko. Przynajmniej czas ten bardzo szybko zleciał. Uważam, że owa produkcja jest na prawdę godna uwagi, gdyż po części jest inspirowana nami samymi. Czy chcielibyście następny sezon?
Moim zdaniem, gdyby nawet wogóle nigdy nie byłoby tego serialu, polska kultura nie straciłaby zbyt wiele.
Tak 3 sezon powinien powstać. Jeden z lepszych polskich seriali ostatnich lat!!!!!!!!!!!
Uważam, że serial był naprawdę dobry. Szczególnie pierwszy sezon. Ale Tak... chciałabym 3 sezon
Byłem na emigracji, a potem oglądałem ten serial i uważam, że był kiepski, przedstawiał wymyślane na siłę problemy i konflikty, które b szybko mnie wynudziły. Zaprzestałem oglądać już w trakcie pierwszego sezonu, ale rozumiem, że komuś może się podobać, bo to przynajmniej lepsze od bijącego u nas rekordy m jak mdłość :]
Poza Ekstradycją i Tajemnicą twierdzy szyfrów Polacy niestety nie zrobili dobrego serialu w przeciągu ostatnich kilkunastu lat (no może jeszcze na siłę Oficer ).
Tyś chyba Pitbulla nie widział... A w Londynie jest na 60-70% podobnie stety i niestety...
częściowo sie z toba zgadzam, niektóre watki sa mało realistyczne, i kurcze prawie wszystko konczy sie dobrze jak w bajce.Ale mimo to oglada sie go z przyjemnoscią, nakręcony na poziomie. Może i dobrze że kończyli krecić zanim zdażył sie z nudzic widzom, a bardzo dobre wrażenie i dobre opinie pozostały.