I jak tam, ktoś oglądał? Bardzo fajnie się zapowiada, świetna gra aktorska, widoki przepiękne jak dla mnie :) Montaż, scenariusz, wszystko póki co bardzo zgrabnie :) Pilot zdecydowanie 8/10, czekam na kolejne odcinki...jak ktoś lubi takie westernowe klimaty w nowym stylu to mus :)
Bardzo pozytywne zaskoczenie, fajnie się to ogląda, ciekawe zagadki kryminalne, interesująca główna postać :)
Obejrzałem przed chwilą właśnie. No zapowiada się nieźle mam nadzieje, że dalsze odcinki będą trzymać podobny poziom.
Mnie też się podobało, chociaż określenie gatunku jako dramat/western jest, delikatnie mówiąc, niepełne, trzeba by dodać jeszcze "kryminał" i to nie na ostatnim miejscu. Zobaczymy, jak będzie dalej. Na razie największe plusy to: klimat, główna postać, dialogi i widoczki.
Pilot zdecydowanie na duży plus, póki co najlepszy spośród nowych seriali, które zaczęłam oglądać. Sprawa kryminalna wciągająca, tym bardziej, że z każdym krokiem na wierzch wychodziły co raz to nowe, jeszcze bardziej zaskakujące fakty. Bardzo podoba mi się też obsada i umiejscowienie całej akcji na jakimś odludziu, gdzie wszyscy się znają, stanowi to ciekawe tło dla całej akcji.
Drugi odcinek rowniez mi sie podobal, aczkolwiek od razu mozna sie bylo domyslec, kim jest nowy lower corki szeryfa. Za to odgadywanie kto jest winny jest swietna zabawa:) Serial bardzo dobrze sie oglada, zdecydowanie godny polecenia dla lubiacych klimaty westernowe, chociaz licze na czestsze wizyty w rezerwacie.
No jak to? :) Przecież skoro nie chciała nikomu powiedzieć, to wiadomo, że się bała przyznać, więc kandydat w tej kategorii był tylko jeden... :) No, ale w takim razie tym przyjemniej Ci się oglądało, jak jeszcze na końcu miałeś niespodziankę.