...nie mogę przebrnąć przez sezon czwarty. To już jest takie kombinowanie na siłę, że zamiast zainteresować się to pukam się w czoło. Już w trzecim sezonie zaczyna się szejk z głupoty ale dało się oglądać. Za to do czwartego w ogóle nie podchodzę. Najgorsze jest to, że ten serial ma jeszcze 2 kolejne sezony to ja nie wiem co tam się odwala.
A ile odcinków obejrzałeś / obejrzałaś? Bo jak więcej niż cztery to i tak lepiej niż ja
Dla mnie ma kilka przekazów. Po pierwsze niedźwiedzie polarne - przekaz Antarktyda. Drugi przekaz reinkarnacja- zdjęcia 1974r . Dobro i zło w postaci braci rządzących wyspą- zawsze mamy ostatnie zdanie co wybierzemy. Chrystus - ojciec doktora. Chrystusa w grobie nie znaleziono, ojca w trumnie również. Na koniec kościoła w którym są wszystkie symbole religii ma świecie, krzyż, budda, zydiwskie znaki itd
Pytanie co robimy w tym kościele- miejsce które sami stworzyliśmy żebyśmy sie mogli spotkać. A to tylko kilka przeslan z grubsza
Też uważam, że od czwartego jest znaczny spadek. Piąty kiepski, szósty tragiczny. Ale oceniłam wysoko. Bo trzy pierwsze sezony dla mnie to rekompensują po prostu :) a najbardziej chyba lubię sezon drugi:)