8,0 757  ocen
8,0 10 1 757
Love/Hate
powrót do forum serialu Love/Hate

6 sezon w 2016r

ocenił(a) serial na 8

Zagraniczne zrodla donosza, ze sezon 6 jest od dawna potwierdzony, jednak producenci postanowili zrobic roczna przerwe w kreceniu i serial powroci dopiero w 2016r.
Wrzucam, bo widze, ze wiekszosc osob uwaza iz piaty sezon byl ostatnim.

SPOILERY
http://www.joe.ie/entertainment/its-confirmed-were-getting-a-sixth-series-of-lov ehate/475417

MrXander

Wielka szkoda, że dopiero w 2016, aczkolwiek i tak dobra wiadomość, że 5 sezon nie był ostatnim. Kozak serial.

MrXander

dodam, że na zagranicznych stronach można wyczytać, że nowy sezon będzie poświęcony Patrickowi, czyli osobie, która strzelała* do króla Nidge'a :)

*bo czy go zabił to nie potwierdzili, ale moze coś mi umknęło? przez jakiś czas pisali, że Nidge miał kamizelkę, potem jednak że nie żyje...

ocenił(a) serial na 9
MrXander

To ciekawe, co piszesz. Inne zagraniczne serwisy - na przykład ten: http://www.pogdesign.co.uk/cat/Love-Hate-summary - donoszą, że Love/Hate ma status serialu zakończonego.

ocenił(a) serial na 9
Darko_4

zgadza sie, syn wlasnie rozmawial z facetem, ktory robil dzwiek w tym serialu (pomieniali sie na autka) i serial nie bedzie kontynuowany niestety :(

ocenił(a) serial na 9
sobanek

No właśnie. Zresztą ci, którzy widzieli finał ostatniego sezonu, na pewno dobrze pamiętają, co się stało i że chyba już niewiele można byłoby do tej historii dodać. Z jednej strony szkoda, a z drugiej - dobrze, że ciągu dalszego nie będzie, bo byłby raczej ciągnięty na siłę.

ocenił(a) serial na 9
Darko_4

wiesz mozna by Tommyego zrobic szefem, przyroda nie zna prozni zwlaszcza w gangsterskim swiatku ;) a dodam, ze ciekawie sie serial ogladalo znajac te realia, jezdzac codziennie do pracy tymi ulicami, znajac i bywajac w tych pubach i miejscach :D

ocenił(a) serial na 9
sobanek

Może masz i rację, Tommy mógłby przejąć schedę, no ale tego już się nie dowiemy. A ja z kolei w żadnym z TYCH pubów i miejsc nie byłem, może kiedyś w przyszłości :-)

ocenił(a) serial na 9
Darko_4

12 lat w Dublinie :D

MrXander

Wlasnie skonczylam ogladac, bo znajoma mi polecila - zrobilam wszystkie sezony i jak patrze... gdyby to mialo miec nawet teraz kontynuacje, po ...12 latach (!) to czemu nie? przeciez sezon 5-ty skonczyl sie Furtką ktora mozna by po latach wykorzystać. Ten kto widział ostatnią śmierć moglby po latach sie zemscic (majac swoją ekipę, nową oczywiscie). Ahhh... zeby tak producent, rezyser sie obudzili... Nie zabija sie kury, która znosi złote jajka.