PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 121 tys. ocen
7,9 10 1 121496
6,5 8 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Wiadomo coś kiedy premiera serialu?

ocenił(a) serial na 6
Mefiu1234

ze zwiastuna na YT wynika że w 2016 ;) "Coming to FOX in 2016!"

ocenił(a) serial na 9
bet69

uu to długo poczekamy po co komuś teraz robią nadzieje do tego czasu może zostać anulowany :(

Baal

dokładnie... podobno już są problemy, chociaż serial zapowiada się świetnie. Coś jak Siewca Wiatru Kossakowskiej :))

martynique_90

co w tym świetnego ? lucyfer jako dandys , całkowicie pominiety wątek walki o władzę w piekle, Mazikeen ludzkim policjantem. Super.

mrotchny

Masz wybór - nie oglądaj... Mnie kompletnie np nie fascynuje GoT i mam do tego prawo. Nie mozesz ocenić serialu po jednym zwiastunie? O_o

aleera89

ach ten polski internet, od razu hejcik :)
tak, na podstawie zwiastunu mogę określić na ile rożni się od oryginału. rożni się na tyle że to już nie "ten" Lucifer.

ocenił(a) serial na 8
mrotchny

Wiesz może być wierne odtworzenie komiksu, albo tylko adaptacja, a wtedy hulaj dusza piekła nie ma, producenci mogą robić co chcą. Wiele jest seriali, które znacznie różnią się od oryginału...

Poza tym to rzecz gustu, jednym się to podoba, drugim niekoniecznie, wszystkim się nie dogodzi. A ważne w tym wszystkim by nie ingerować w czyjeś zdanie i upodobania. Tyle.

ocenił(a) serial na 6
mrotchny

przecież to spin off komiksu :)

Baal

Nie będzie anulowany. Ploty. Żadne protesty religijnych fanatyków nie spowodują anulowania produkcji. Dla producentów te prostesty są zresztą dodatkową bezpłatną reklamą. Oni się z tego tylko cieszą licząc na większe zyski.

mike__25

protest ludu nie, ale np jak się Watykan sprzeciwi to już owszem. Tak jak było z 2cz Złotego Kompasu i w tym czasie wychwalaną pod niebiosa Narnią z lwem-jezuskiem :)

martynique_90

Stacja FOX miałaby się wzruszyć reakcją Watykanu? Szczerze wątpię :) Były już książki, były filmy pełnometrażowe wywołujące ogromne protesty katolików i samego Watykanu. Nikt nie wstrzymał ich dystrybucji. Nie inaczej będzie z serialem Lucifer, ktory zresztą już w dużej mierze został nakręcony i ogromna kasa na to poszła.

martynique_90

To powinni anulować połowę seriali i filmów :D

ocenił(a) serial na 9
martynique_90

Battalestar galaktica ten z lat 70 czy 810 jak i V goscie stara wersja interweniopwał tam watykan i przerwali

Baal

Napisz to jeszcze raz ale poprawnie, z zachowaniem interpunkcji i jasności przekazu

ocenił(a) serial na 9
ggajos

Mam w poważaniu interpunkcje to nie lekcja języka polskiego jeżeli nie potrafisz przeczytać to twój problem a nie mój idio..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
ggajos

Po pierwsze to chyba ty jesteś nie douczony bo nie potrafisz się zachować ja twoich rodziców nie obrażam a to świadczy tylko o tym ze jesteś niedorozwinięty umysłowo
Po drugie jeżeli trzepiesz się interpunkcji to gdzie jest kropka na końcu zdania? kto tu jest niedouczony

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Baal

Baalu drogi,masz racje,ale poprawna polszczyzna Polak moze sie poslugiwac rowniez poza szkola....A poza tym,co miales na mysli,mowiac,cytuje: "Trzepiesz sie interpunkcji"????

ocenił(a) serial na 9
iwa63

Chodziło o to ze koleś trzepał się poprawnej polszczyzny i wyzywał mnie, więc ja mu odpisałem, dlaczego sam nie pisze poprawnie i zapomina min. o przecinkach czy kropkach.

ocenił(a) serial na 7
Baal

Chodziło ci chyba o "czepiał się". Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
qubarek_k

Mniejsza o to nie będziemy przecież płakać nad już dawno rozlanym mlekiem.
Również pozdrawiam

Mefiu1234

Pierwszy odcinek już jest! :D

TheBlackHayate

czekaliśmy, czekaliśmy, i doczekaliśmy się jest odcinek 2