PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742520}

Lucyfer

Lucifer
2016 - 2021
7,9 122 tys. ocen
7,9 10 1 121887
6,4 10 krytyków
Lucyfer
powrót do forum serialu Lucyfer

Mam pewne obawy czy jakos sensownie zakończy sie cały serial. Widzę że jakoś cała akcja sie rozmywa. Jest jakiś brak pomysłu na tzw. ciekawe akonczenie. Koncowe odcinki mysle że są robione na siłę. Wątki kryminalne trochę bez sensu. Widać że są tylko po to aby były. Sam Lucifer chyba traci swój charakter, takiego przyciągającego gościa który wpływa na całość serialu. Przestaje być momentami groźny, zabawny i jednocześnie konsekwentny w swoim zachowaniu na ziemi. Oglądałem serial, Piraci, i tak jak wszystkie odcinki serialu były ciekawe, pokazujące waleczność, odwagę głównych bohaterów, gdzie z chęcią sięgałem po każdy następny odcinek to koniec mnie powalił. Główne postacie poginęły albo skończyły w psychiatryku. Myślę że inaczej powinien zakończyć się serial tego typu. Oby ten serial nie zakończył się podobnie. Zdaję sobie sprawę że do zakończenia zostało mało czasu. Chyba dwa czy trzy odcinki. Mam nadzieję że poukłada się to w jakieś sensowne i ciekawe zakończenie....

ocenił(a) serial na 8
aaauuu

Serial się nie konćzy. Pierwsze odcinki obecnego sezonu zostały przerzucone z konca 2. Mam też nadzieje że coś się ruszy to ostatnio poziom spadł epizody są o niczym i fabuła stoi w miejscu.

Luke2907

tez mam takie same odczucie, ten sezon jest strasznie powolny, prawie nic sie niedzieje :/